Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Bölüm - Yasak Aşk Yeniden Alevlendi

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu Son Bölüm - Emir ile Güneş'in Aşkı Yeniden Alevlendi... Show TV'nin en çok izlenen dizisi olan Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolu 4. Bölüm (Son Bölüm) ile dün akşam izleyicileri ile buluştu. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu'nun bu haftaki bölümü yine çok konuşulacağa benziyor. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu son bölümü yine hayranlarını ekran başına kilitledi. Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu son bölümünde Emir ile Güneş'in aşkı yeniden alevlendi.
Adını Feriha Koydum Son Dizisi 


Emir'in Yolu dizisi her zaman olduğu gibi yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kitledi.

Emir, beklenmedik karşılaşmanın Güneş ' in bir oyunu olduğunu düşünürken, Güneş duygularını bastırarak Emir ' in karşısında bir kez daha dik durmayı başardı.

Gecenin sürprizleri ise bitmek bilmedi. Yavuz ' un baskını Güneş ' e zor anlar yaşatırken Emir ise Yavuz ' un aklına ilk şüphe tohumunu ekti. Öte yandan Güneş ' in Yavuz ' un kardeşi olduğunu öğrenen Hande, onu işten çıkarmaya kararlı..

Açılış gecesinde yaşananların ardından Can, Emir ' in iş teklifini kabul etti. Koray, Hande ' nin varlığına alışmaya çalışırken Pınar Koray ' a hissettiği duygularla savaşıyor. Hande ise Güneş ve Emir arasında neler olduğunu öğrenmenin peşine düştü. Yavuz ' un yurtdışından dönen ortağı Engin, Güneş ' le ilgilenmeye başladı. Güneş ' le ilgili endişeleri olan Yavuz, Engin ' in kardeşine olan ilgisine sıcak bakarken Emir ile Güneş'i ofiste gören Engin, Emir ile Güneş'in aralarında neler yaşandığını konuşulanlardan anladı.

Güneş ' in oyun oynadığına inanan Emir, onu kışkırtmak için her fırsatta Hande ' nin ofisine gelirken, Güneş ' in dik duruşu artık sabrını zorlamaya başladı. Güneş ' ten bir türlü beklediği tepkileri alamamak içten içe Emir ' in kafasını karıştı. Karşılıklı gerilen sinirler büyük ve tehlikeli bir patlamaya gebe gibi duruyor. (Gecce)



Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
17 Kasım 2012 Cumartesi günü yayınlandı