Adını Feriha Koydum Bölüm - Emir'in Gözyaşları Haberiyenleri Duygulandırdı

Adını Feriha Koydum Son Bölüm izle...
Son Dizisi 


Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolu Yeni sezona bomba gibi başladı. Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolu 70. bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Yeni sezonun üçüncü bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkan Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolun'un son bölümünde Emir'in ağlamsı izleyenlerini de duygulandırdı.

Adını Feriha Koydum Emir ' in Yolu 70 . Bölüm özeti Show TV'nin wep sitesinde şu şekilde yer aldı...

EMİR, CAN VE ZULAL İÇİN FIRTINALI GÜNLER BAŞLIYOR

Can, çatışmada yaralanan Emir'i hastaneye yetiştirir. Geçirdiği operasyonun ardından Emir'in yaptığı ilk şey ise hastaneden kaçmak olur. Emir'in hastaneden kaçması Aysun ve kapıcı dairesi sakinlerini karşı karşıya getirirken Can ise Emir'i nerede bulacağından emindir.

Emir'in yaralandığını öğrenen Zulal, onu görebilmek için harekete geçerken Selim'in kendisine olan ilgisinden faydalanmaya başlar. Ancak Emir'in adresine ulaşan Zulal için, onunla yakınlık kurmak beklediği kadar kolay olmayacaktır. Öte yandan Can, Yavuz'un kirli işlerini ortaya çıkarmak için var gücüyle çalışırken, Emir'i Can'ın yanında görmeye tahammül edemeyen Yavuz'un hedefinde ise Ünal vardır.

Yavuz ve Can karşı karşıya geldiklerinde, Can Yavuz'un Emir'e olan düşmanlığını keşfeder. Acısı zamanla azalmak bir yana, daha da katlanılmaz hale gelen Emir, uzun zamandır arkasını döndüğü anılara doğru bir adım atar. Attığı beklenmedik adımın sonunda Emir'i ve Emir'den başka bir şey düşünemeyen Zulal'i bekleyen bir sürpriz vardır.

Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
21 Eylül 2012 Cuma günü yayınlandı