Bayram Ali Öztürk Hoca Mezarı Başında Anıldı

İsmail Ağa Camii ' nde sabah namazı sonrası vaaz verirken öldürülen imam Bayram Ali Öztürk Hoca ölümünün 6. yılında mezarı başında anıldı. Öztürk ' ün oğlu Mahmut Öztürk davanın aydınlatılması ve cinayeti azmettirenlerin bulunmasını istedi.
Ali Öztürk Poyrazköy Mahmut Öztürk Balyoz Davası Edirnekapı 


3 Eylül 2006 tarihinde İsmail Ağa Camii ' nde sabah namazı sonrası vaaz verirken öldürülen Bayram Ali Öztürk Hoca ölümünün 6. yılında Edirnekapı Sakızağacı Şehitliği ' nde bulunan kabri başında anıldı. Kuran-ı Kerim ' in okunup, duaların edildiği anma törenine Bayram Ali Öztürk ' ün ailesi ve sevenleri katıldı.

Babasının ölümüyle ilgili sır perdesinin aralanmadığını belirten Mahmut Öztürk, “6. yılı bitirip, 7. yıla giriyoruz. Bu işin uhrevi tarafı çok güzel. Babamız şahadet mertebesine ulaştı. Dünyevi olarak da üzücü tarafları var. Ülkemizde artık bilinmeyen, araştırılmayan faili meçhul kalmadı. Ama nedense bizim davamızla ilgili bir gelişme olmuyor. Üstelik Balyoz ve Ergenekon iddianamelerinde kuvvetli deliller olmasına rağmen. Poyrazköy iddianamesinde cami cinayetlerinde tecrübeli albaylar diye haberler var. Şehit olan hoca efendileri bilen tanıyan insanların ülkemizi yönettiği bir ortamda bu şekilde davasına sahip çıkılmamamsı ve sahipsiz bırakılması biz ailesini üzüyor” dedi.

Öztürk, cinayetin aydınlatılması için yetkililerden yardım istediğini belirtti.
4 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı