Millete Operasyon 17 Aralık belgeseli Bölüm 2

17 Aralık'ta yaşanan darbe girişiminin ardında kimler vardı? Seçilmiş iktidardan, milli iradeden ne istendi? Paralel devlet neden o gün ortaya çıktı? 17 Aralık darbe girişiminin yıl dönümünde A Haber ekranında tüm sorular yanıt buldu.
A Haber Paralel Yapı 17 Aralık Soruşturması Paralel Evrenler Recep Tayyip Erdoğan 


7 Şubat 2012 günü MİT Müşteşarı Hakan Fidan'ın Savcı Sadrettin Sarıkaya'nın telefonla aradığı Fidan adliyeye ifadeye çağrılmış ve bu süreçte hükümete karşı darbe girişiminin ilk adımı atılmıştı. İşte o gün başlayan ve MİT Müşteşarı Hakan Fidan'ı tutuklanma amacı taşıyan darbe planı devreye sokulmuş hükümet ve devlet güçsüz durumda bırakılmak istenmişti.

Daha sonra takip eden 17 Aralık darbe girişimi sonrasında paralel yapı devletin bütün kaleleri ele geçirmeye çalışmış ve Türkiye Cumhuriyeti'ni Okyanus ötesinden yönetmeye kalkan kişiler tarafından hükümet ve devlet paramparça edilecek, halk kargaşaya sürüklenecekti.

Fakat tüm bu yaşananlar sırasında AK Parti hükümeti ve Recep Tayyip Erdoğan dış güçlerin oyunlarına ve devlet içinde örgütlenmiş paralel yapıya karşı boyun eymemiş, dimdik ayakta durarak halkın iradesinin kırılmasına izin vermemiştir.

A Haber'de yayınlanan bu muhteşem belgesel ile karanlık ve kirli ellerin halkın iradesi üzerinde oynadığı oyun tüm yüzleriyle açığa çıktı. İşte Millete Operasyon ' 17 Aralık ' belgeseli:
Recep Tayyip Erdoğan Hakkında
Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi'nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu. Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle içice bir yaşamı tercih eden Erdoğan, disiplinli ekip çalışmasının ve takım ruhunun önemini kendisine çok genç yaşlarda öğreten futbolla 1969-1982 yılları arasında amatör olarak ilgilendi. Aynı zamanda bu yıllar, genç bir idealist olarak memleket meseleleri ve toplu...
devamı
18 Aralık 2014 Perşembe günü yayınlandı