Üvey babası genç kızı süsleyip fuhuş yaptırdı!

Adana'da 18 yaşındaki genç kıza fuhuş yaptırdığı ileri sürülen aralarında üvey babasının da olduğu 1'i kadın, 1'i engelli 6 kişi yakalandı.
Genç Kız Fuhuş Skandalı Fuhuş Soruşturması Fuhuş Operasyonu Fuhuş Çetesi 


Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre annesi ve babası ayrı olduğu için 18 yaşına kadar yurtta kalan Funda K. (18) annesiyle tartıştığı için gece yarısı evden çıkıp Cumhuriyet Mahallesi'nde yürümeye başladı. Bu sırada devriye görevi yapan Yüreğir Araştırma Ekipleri genç kızı gördü. Genç kızın biraz da sallanarak yürümesinden şüphelenen polis genç kızın yanında durarak kimlik sorup ' Nereye gidiyorsun bu saatte ' diye sordu. İsminin Funda K. olduğu belirlenen genç kız polisi görünce ağlamaya başlayıp annesiyle tartıştığını onunla kalmak istemediğini üvey babasının da aralarında olduğu 7 kişinin kendisine fuhuş tuzağı kurduğunu söyledi.

Polis bu bilgi doğrultusunda hemen ahlak polisine bilgi verdi. Ahlak polisi olay yerine gelip genç kızı emniyete götürdü. Genç kız burada polise 19 Mart 2016 günü telefonunun çaldığını açtığında karşıdaki kişinin kendisinin Sevda K. (24) olduğunu telefonunu annesinden aldığını Çakmak Caddesi'nde olduğunu söyleyerek, 'Yanımda Mine isimli arkadaşın var sende gel gezelim' dedi. Bende Mine'yi tanıdığım için güvendim gittim. Biraz gezdikten sonra Sevda'nın yanına sonradan dini eşi olduğunu öğrendiğim Muhittin B. (43) geldi. Sevda sonra beni alışveriş merkezine götürerek kıyafet aldı.

Daha sonrada kuaföre götürerek bana makyaj ve bakım yaptırdı. Ardından bir otomobil ile Kozan ilçesine gitmek için yola çıktık. Bu arada Muhittin'e bir telefon geldi o da 'yanımda biri 18'lik iki kadın var' dedi. Sonra yoldan engelli Tamer T.'yi (53) arabaya aldılar. Daha sonra Kozan'a gittik. Bu arada üvey babam Osman A.'da (43) Kozan'a geldi. Bana 'bunlar bizim tanıdıklar bunlardan zarar gelmez' dedi. Kozan'da bir eve getirildik burada Sevda'ya neden geldik dedim oda bana 'fuhuş yapacaksın, bu iş de çok para var fuhuş yaparsan sokaklarda kalmazsın kimseye de muhtaç olmazsın' dedi. Ben ve Sevda erkeklerle birlikte olduk. Saati 300 lira para aldık paraları Sevda'ya verdim. Fuhuştan sonra Sevda bana hap vererek 'al iç rahatlarsın' dedi. sonra ben üvey babamla birlikte Adana'ya annemin yanına geldik. Ben annemle tartıştım sonrada evden çıktım polisle karşılaştım ' dediği öğrenildi.

Polis bu ifade üzerine harekete geçerek yaptığı operasyonda Sevda K. (24), Muhammet U.(31), Tamer T. (53), Muhittin B. (43), Yasin B. (35) ve üvey baba Osman A.'yı (43) gözaltına aldı. Zanlılar sorgularında suçlamaları kabul etmedi. Zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Yasin B. ile Sevda K. adli kontrol ile serbest bırakılırken üvey babanın da aralarında bulunduğu 4 kişi ' fuhşa teşvik etmek veya yaptırmak, veya aracılık etmek ve yer temin etmek ' suçlarından tutuklandı. Engelli Tamer T.'nin yaklaşık 3 ay önce yine fuhuş operasyonunda yakalandığı da öğrenildi.
22 Mart 2016 Salı günü yayınlandı