Üç Yaşında Cezaevi İle Tanıştı

Bursa'da, yankesicilik yaparak vatandaşların cüzdanını çaldıkları iddiasıyla tutuklanan karı-koca, bırakacak bir yakınları olmadığı gerekçesiyle yanlarında adliyeye getirdikleri 3 yaşındaki kızlarını cezaevine de götürdü.
Bursa Emniyet Müdürlüğü 


Koğukçınar Mahallesi'nde kurulan pazar alanında görev yapan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi bünyesindeki sokak timleri, alışveriş yapan bir kadının çantasından cüzdanını çalan Buket G. (26) ve çalıntı cüzdanı verdiği eşi Cevat G.(28)'yi yakaladı. Cevat G.'nin çoğunluğu 'hırsızlık' olmak üzere 48, eşi ve Buket G.'nin 30 ayrı suç kaydının olduğu tespit edildi.

Zanlılar Buket G. ve eşi Cevat G., bırakacakları bir yakınları olmadığı için adliyeye 3 yaşındaki kızlarıyla birlikte sevk edildi. 'Yankesicilik' iddiasıyla adliyeye sevk edilen çift, nöbetçi mahkemece tutuklandı. Hırsızlık zanlısı çift Bursa E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na götürülürken 3 yaşındaki Betül annesinin kaldığı koğuşa verildi. Buket G., isterse önümüzdeki günlerde savcılığa dilekçe vererek kızını bir yakınına teslim edebilecek.


15 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı