Sürücü Ölümden Böyle Döndü

Maslak ' ta seyir halinde giderken aniden direksiyon hakimiyetini kaybeden bir motosiklet sürücüsü kamyonun altında ezilmekten son anda kurtuldu. Yaralı sürücünün yardımına yoldan geçen motosiklet sürücüleri koştu.
Trafik Kazası Motosiklet Sürücüsü 


Kaza, Şişli Maslak Büyükdere Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; seyir halinde giden 34 YJ 04 94 plakalı motosikletin sürücüsü Mert Cihan Özcan bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolda sürüklenmeye başladı. Bu sırada arkasından gelen bir kamyon sürücüsü, son anda frene basarak Özcan ' ı ezmeden durdu. Motorundan düşen Mert Cihan Özcan ' ın yardımına yoldan geçen motosiklet sürücüleri koştu. Çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi ancak kaza nedeniyle yolun trafiğe kapanması nedeniyle ambulans uzun süre olay yerine gelemedi. Bazı motosiklet sürücüleri yaralı Özcan ' a yardım ederken, bazıları da ambulansın gelebilmesi için yolu açmaya çalıştı. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte yaralı motosiklet sürücüsü Mert Cihan Özcan, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne götürüldü.

Öte yandan motosiklet sürücüleri araçlara tepki gösterdi. Görgü şahidi vatandaşlar, “Aracın arasında çıkarken motor kaydı. Bir kamyoncu vardı o Allah ' tan durdu. Kimse vurmadı yani kendisi düştü” dedi.

Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.
22 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı