Saldırgan İle Şoförün Boğuşma Anları

Çorlu'da meydana gelen olayda, yoldan geçen bir kişinin belediye otobüsüne tekme atması ile başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Belediye otobüsünün şoförü elinden yaralanırken dehşeti yaşayan yolcular gözyaşlarına boğuldu. Olay otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Emniyet Müdürlüğü Saldırganlık Bıçaklı Kavga 


Edinilen bilgilere göre olay Omurtak Caddesi Paşa Çeşmesi Durağında meydana geldi. 4 nolu hat üzerinde yolcu taşımacılığı yapan Nazmi Erdoğan idaresindeki Çorlu Belediyesine ait resmi plakalı halk otobüsü durağa yanaşarak yolcusunu indirdi. Duraktan ayrılmaya hazırlanan otobüse sol tarafından darbe geldiğini gören şoför, önce otobüsün camından 'arabaya neden vuruyorsun' diye sordu ardından da otobüsten aşağıya indi. Kimliği henüz tespit edilemeyen kişinin bıçakla saldırdığı otobüs şoförü Nazmi Erdoğan boğuşma sırasında elinden yaralandı.

Kimliği henüz belirlenemeyen ve olayın ardından kayıplara karışan bıçaklı saldırgan ile otobüs şoförünün boğuşması ve otobüste bulunan yolcuların panik anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay anında otobüste bulunan yolculardan bazıları yaşadıkları şokun etkisi ile göz yaşlarına boğulurken bazıları da yaşananları anlattı. Yolcular arasında bulunan küçük bir kız çocuğu da endişeli gözlerle etrafı izleyerek yaşadığı etkiyi büyükannesine sarılarak gidermeye çalıştı.

Elinden bıçakla yaralanan otobüs şoförü Nazmi Erdoğan tedavisinin yapılması için polis ekiplerinde Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, Çorlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne ait görevliler de otobüsü bulunduğu duraktan aldılar.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görüntülere de yansıyan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.
29 Mart 2012 Perşembe günü yayınlandı