Sahte Polis Masaj Salonlarında Masözlerle Fuhuş Yaptı

Bursa'da sahte ahlak polis kimliği kullanarak masaj salonlarını denetleyen ve çalışan kadınları fuhuşa zorlayan 2 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.
Sahte Polis Sahte Kimlik Bursa Emniyet Müdürlüğü Fuhuş Emniyet Müdürlüğü 


Edinilen bilgiye göre, kaynakçılık işiyle uğraşan Y.G. (36) ve bir bilgisayar firmasında işçi olarak çalışan M. S. (32) sahte polis kimliği düzenledi. Şahıslar düzenledikleri sahte polis kimlikleriyle masaj salonlarını denetledi, aynı zamanda masözlere fuhuş teklif etti ve cadde kenarlarında bekleyen hayat kadınlarıyla sahte polis kimliğini göstererek birlikte oldu. Bir ihbar telefonu sonrası harekete geçen Bursa Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri eşkalden ve araç plakasından hareket ederek kısa bir süre sonra Y.G. ve M. S.'yi kıskıvrak yakaladı. Suç kaydı bulunmayan iki arkadaş karşılarında gerçek polisi görünce büyük şok yaşadı.

Masaj salonlarını işleten ve salonlarda çalışan 2'si erkek 7 kişi şahıslardan şikayetçi olurken, Y.G. ve M.S. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
31 Mart 2012 Cumartesi günü yayınlandı