Önce Küfrettiler Sonra Da Dövdüler

Aksaray ' da otopark görevlisi kadın, eksik evrak nedeniyle bağlanan motosikletlerini almaya otoparka gelen 2 kişi tarafından indirim yapmadığı gerekçesi ile önce küfür yağmuruna tutuldu, sonra da darp edildi. Burnundan aldığı darbeyle hafif yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı.
Bozlak 


Olay, bugün 15.30 sıralarında Bahçeli Mahallesi Konya Caddesi No 5 ' de bulunan Huzur Otopark ' ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde polis tarafından eksik evraktan motosikletleri bağlanarak otoparka çektirilen Yunus Karakülah (56) ve Hamdullah Karakülah (28) cezaları ödeyerek otoparka motosikletlerini almaya gittiler. Burada otopark görevlisi Gülhan Bozlak (33) ile görüşen şahıslar otopark ücretinin fazla olduğunu söyleyerek, indirim yapılmasını istedi. Fiyatlarda indirim yapamayacağını belirtmesi üzerine otopark yetkilisi Gülhan Bozlak ile tartışmaya başlayan Yunus ve Hamdullah Karakülah bayana önce küfretti, sonra da burnuna yumruk atarak yaraladı. Daha sonra şahıslar olay yerinden kaçarken, hafif yaralanan Gülhan Bozlak durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yaralı bayanı alıp hastaneye götürmek için yola çıktı. Bu sırada kaçan 2 şahsı gören bayan şahısları polise gösterdi ve şahıslar yakalandı.

Olayı kameralara anlatan Gülhan Bozlak, “Motosikletleri dün trafikten men edilerek iş yerime geldi. Bugün geldiler ve indirim istediler. Ben de indirim yapamayacağımızı ve polis vakfı olduğumuzu söyleyince iş yerine de, sana da diyerek küfretti. Elimde köpek yavrularım vardı. Onları bıraktım ve elimi yıkayacağım derken burnuma birden yumruk değdi. İş yerim falan hep kan oldu” diye konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
9 Ağustos 2012 Perşembe günü yayınlandı