Muğla'da İngiliz Turist Atv İle Restorana Daldı

Muğla ' nın Marmaris ilçersinde, tatil yapan İngiliz bir turistin kiraladığı ATV motosiklet kontrolden çıkarak restorana girdi. Restoranın masasında oturan personel şans eseri kazayı yara almadan atlattı. İngiliz turist ise hafif yaralandı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Amed 


Kaza, Amfi tiyatro bölgesindeki 133. Sokak üzerinde meydana geldi .Marmaris ' te tatil yapan 19 yaşındaki İngiliz turist Amed Asım Isahao(19), arkadaşları ile şehir içinde gezmek için 4 ATV motosiklet kiraladı. 133. Sokak üzerine geldiklerinde diğer 3 ATV restoran önünde park etti.Ancak, İngiliz genç park etmek için direksiyonu sola doğru kırdığı sırada aracın hakimiyetini kaybederek otelin bitişiğindeki restoranın merdiven demirlerine çarparak içeri girdi. Bu sırada masada oturan restoran personeli kazayı şans eseri yara almadan atlattı.
İngiliz sürücü Isahao ise hafif yaralandı. Kaza nedeniyle restoran merdivenleri hasar gördü. Kazada ATV aracının ön tekerleği yerinden çıktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Marmaris ' te turistlerin en çok kaza yaptığı araçların başında ATV motosiklet aracı geliyor.
16 Temmuz 2014 Çarşamba günü yayınlandı