Moldovalı Kadınların Zarlı Fuhuşu Polise Takıldı!

Adana'da Türk kocasının Moldovalı eşi ve arkadaşıyla sosyal paylaşım sitesi üzerinden geceliği 2 bin 200 liraya grup seks yaptığını öğrenerek Facebook'ta pazarlık yaparak anlaşan polis, ikisi kadın 3 kişiye otel odasında suçüstü yaptı.
Facebook Fuhuş Operasyonu Fuhuş Fuhuş Çetesi Moldova 


Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri ' Cem ' takma isimli Fikret Ş.'nin (28) sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir sayfa açtığı eşi Moldova uyruklu Daria Marin (27) ve Adana'ya tatil için davet ettikleri Moldova uyruklu Renata Turcanu (23) ile para karşılığı grup seks yapabileceklerini duyurduğunu belirledi.

Ayrıca sayfada Fikret Ş.'nin geceliği her bir kadına bin 100 lira para istediği ve grup sekse kendisinin de katılma şartının bulunduğunu belirttiği öğrenildi.

' AHLAK POLİSİ FACEBOOK'TAN İRTİBATA GEÇTİ '
Bu bilgileri üzerine ahlak polisi sahte bir hesap açarak Facebook'ta Fikret Ş.'ye arkadaşlık teklifinde bulundu. Fikret Ş. bir süre sonra arkadaşlık teklifini kabul etti. Polis, Fikret Ş.'ye internet üzerinden ' Kızlarınızı çok beğendim bende bu kızlarla grup seks yapmak istiyorum ' dedi. Bunun üzerine Fikret Ş. hemen kızları ayarlayabileceğini ancak geceliğinin bin 100 lira olduğunu bol fantezi olduğunu, sekse kendisinin de katılacağını belirtti. Polis bunun üzerine iki kıza bir geceliğine bin 800 lira verebileceğini söyleyerek pazarlık yaptı.

' POLİS, OTEL ODASINDA ÜÇ KİŞİYLE BULUŞTU '
Polis, Fikret Ş. ile anlaşarak akşam otel odasına geldi. İki kadın ve Fikret Ş. otel odasına gelip kapıyı kapattığında polis önce seri numarası alınmış paraları Fikret Ş.'ye verdi. Daha sonra ise grup sekse geçileceği sırada polis kimliğini göstererek ahlak polisi olduğunu söyledi. Polis iki kadını ve Fikret Ş.'yi gözaltına alarak ahlak büroya getirdi.

DARİA'NIN ÇANTASİ SEKS SHOP DÜKKANI GİBİ
Bu arada polis, kadınların çantasına da el koydu. Daria Marin'ın çantasında yapılan aramada çıkanlar polisi şaşkına çevirdi. Marin'ın çantasından seks sırasında kullanılan ışıklandırma, iki kelepçe, göz maskesi, fantezi bağlama ipi, 10'dan fazla fantezi iç çamaşırı, çok sayıda kondom ve dansöz kıyafeti ele geçirildi.

ÇANTAKİ FANTAZİ ZARLARI POLİSİ ŞOKE ETTİ
Çantada bunların yanı sıra iki tane de zar çıktı. Zarların birini üzerinde İngilizce oda, mutfak, bahçe, yatak odası gibi ibareler yazarken, zarların diğerinde ise seks pozisyonları olduğu görüldü. Daria Marin'in bu zarları tavla oynuyor gibi attıklarını grup seks yaparken zarda hangi oda ve hangi şekil gelirse onu yapmak zorunda olduklarını söylediği öğrenildi.

' TATİL YAPMAM İÇİN ÇAĞIRDI '
Operasyonda yakalanan Renata Turcanu ise Daria Marin'in arkadaşı olduğunu yaklaşık 5 ay önce kendisini telefonla arayarak Türkiye'ye tatile gelmesini istediğini belirterek, ' Bende çocuğumla birlikte Türkiye'ye tatile geldim. Ancak bir süre sonra Daria eğlencesine grup seks yaptıklarını söyleyip benim de katılmamı istedi. Ben önce katılmak istemedim ama sonra kendi isteğimle 5-6 kez otelde grup seks yaptım. Ben bu işten hiç para almadım eğlencesine yaptım. Daria'nın da eğlencesine yaptığını zannediyordum ' dediği öğrenildi.

Renata Turcanu mağdur olarak ifadesi alınıp sınır dışı edilirken karı koca gözaltına alınarak fuhuş yaptırmak ve yer temin etmek suçlarından adliyeye sevk edildi.
15 Ocak 2015 Perşembe günü yayınlandı