Karabükte Yolcu Otobüsü Devrildi: 5 Ölü, 52 Yaralı

Ağrı ' dan İstanbul ' a gitmekte olan yolcu otobüsünün İsmetpaşa mevkiinde bariyelere çarparak devrilmesi sonucu 5 kişi öldü 52 kişi de yaralandı. Kazada kolları kopan bir kadın ise yapılan ilk müdahalesinin ardından Ankara ' ya sevk edildi.
Trafik Kazası Otobüs Kazası Yolcu Otobüsü 


Gece yarısı saat 03.00 sıralarında, meydana gelen kaza sonrası hayatını kaybeden 5 kişi ' den ikisinin ismi belirlendi. Olay yerinde hayatını kaybeden ve otobüs şoförü olduğu belirlenen Muhittin Tan ile kaldırıldığı

Kadının Asiye Kızıldağ (80) olduğu tespit edildi. Olay yerinde hayatını kaybeden 3 kadının ise isimleri tespit edilmeye çalışıyor.Kaza sonrası otobüste bulunan yolculardan 39 ' u Karabük ' te bulunan hastanelere sevk edilirken, 13 kişi de Bolu ' nun Gerede ilçesine sevk edildi. Karabük ' e sevk edilen yaralıların hayati tehlikesi bulunmazken, kazada kolları kopan bir bayan yolcu ise ilk müdahalesinin ardından Ankara ' ya sevk edildi.Otobüste yolcu olarak bulunan Mehmet Evliyaoğlu, şoförün aşırı süratli olduğunu belirterek, “Şoför çok süratliydi ve frenlerinin tutmadığını söyledi. Otobüs sağa sola savruluyordu. Ne olduğunu anlamadan otobüs yolun ortasına devrildi. Otosbüste birkaç koltuk haricinde tamamı doluydu” dedi.
19 Eylül 2012 Çarşamba günü yayınlandı