İstanbul’da Fuhuş Operasyonu

İstanbul ' un Beylikdüzü ilçesinde bu gece polis tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 25 ' i kadın, toplam 38 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, operasyon bu gece Beylikdizi ' nde faaliyet gösteren bir gece kulübüne düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ' ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ' ne gelen ihbarda Beylikdüzü ' nde bir diskotekteki kadınların, gelen müşterilere para karşılığında fuhuş yaptığı belirtildi. Bu ihbar üzerine soruşturma başlatan polis, diskoteğe müşteri gibi gitti. Eğlence mekanında kadınların pazarlandığı ve para karşılığında fuhuş yapıldığını gören müşteri kılığındaki polis, dışarıda bekleyen arkadaşlarına haber verdi. Gece yarısı düzenlenen operasyonda 25 kadın, 3 işletme görevlisi ve sigortasız çalıştırılan 10 personel gözaltına alındı.
Gayrettepe Kadın Hastalıkları Emniyet Müdürlüğü İstanbul Emniyet Müdürlüğü 


Gözaltına alınan kadınların 200 ile 400 TL arasında değişen ücretler karşılığında fuhuş yaptıkları belirtildi. Sorgulanmak üzere Gayrettepe ' deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edilen kadınlar yüzlerini gizlerken, şube önünde çekim yapan gazetecilere tepki gösterdi. 25 kadın daha sonra sağlık kontrolleri için Deri ve Zührevi Kadın Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.
Gözaltına alınan operasyonda 25 kadın, fuhuşa aracılık ettikleri iddia edilen 3 işletme yetkilisi ile diskotekte sigortasız çalıştırıldıkları öğrenilen 10 erkek personel hakkında soruşturma başlatıldı.

17 Kasım 2013 Pazar günü yayınlandı