Genç kız kendine tecavüz eden üvey babasını öldürdü, annesini yaraladı!

ABD ' nin Wisconsin eyaletinde akılalmaz bir cinayet gerçekleşti. 18 yaşındaki Ashlee Martinson, yıllarca fiziksel ve ruhsal eziyet gördüğü üvey babasını vurarak öldürdü, annesini ise 30 bıçak darbesiyle ağır şekilde yaraladı.
Genç Kız Üvey Baba Aile Kavgası Cinsel Taciz Tecavüz Mağduru 


İnternette ' Vampchick ' adını kullanarak korku içerikli yazılar yazdığı bir blog ' u da olan Martinsen, işlediği korkunç cinayet sonrasında verdiği ifadede ' insanların onu bir canavar gibi görmemeleri gerektiğini ' söyledi.



Crime Watch Daily televizyon programına konuşan genç kız, hapiste olduğu için kendini mutlu ve özgür hissettiğini çünkü orada ona psikolojik destekte bulunduklarını söyledi.

Annesinin kocası Thomas Ayers ' ı kasten öldürdüğü ve annesi Jennifer ' ı 30 kez bıçaklayarak ağır şekilde yaraladığı için ABD ' li kız 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Annesinin eşi Ayers ' ın yıllarca kendisine fiziksel, psikolojik ve sözlü işkencede bulunduğunu ve onu öldürmekten başka çaresi kalmadığını ifade eden Martinsen, asıl ' canavar ' ın üvey babası olduğunu sözlerine ekledi.



Martinsen, henüz dokuz yaşındayken annesinin başka bir erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğradı. Öz babası ise fiziksel şiddet uyguladığı için evden uzaklaştırıldı.

Cinayeti işledikten sonra erkek arkadaşı Ryan ile kaçan Martinsen ABD polisi tarafından yakalandı. Mahkeme Ryan ' ı suçsuz bularak serbest bıraktı.



7 Kasım 2016 Pazartesi günü yayınlandı