Gaziantep'te beton mikseri devrildi

Gaziantep ' te meydana gelen trafik kazasında devrilen beton mikserinin sürücüsü itfaiyenin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.
Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Trafik Kazası Beton Mikseri Gaziantep Üniversitesi 


Edinilen bilgiye göre kaza Çevre Yolundan Halep Bulvarına çıkan kavşakta meydana geldi. Çevre Yolundan Halep Bulvarı Burç Kavşağı istikametine çıkmak isteyen Aydın Halhallı yönetimindeki 27 Z 8139 plakalı beton mikseri virajı alamayınca bariyerlere çarptıktan sonra yan yattı.

Dolu olan mikserdeki beton yola dökülürken sürücüsü içinde sıkıştı. Durumu fark eden vatandaşlar olay yerine kurtarma ve sağlık ekiplerini çağırdı. Bu sırada kısa sürede olay yerine gelen polis çevre güvenliğini alarak ikinci bir kazanın yaşanmaması için tedbir aldı.

Olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri ise yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkarmak için uzun uğraşlar verdi. Vatandaşlarında yardımıyla yaralı sürücü sıkıştığı yerden çıkarıldı. Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü sedye ile ambulansa taşıyarak ilk müdahalesini burada yaptı.

Yaralı sürücü Aydın Halhallı daha sonra Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi ' ne götürüldü. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



22 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı