Etimesgut'ta otobüsün altında kalan anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı

Ankara ' nın Etimesgut ilçesinde karşıdan karşıya geçerken özel toplu taşıma aracının (ÖTA) çarpması sonucu hayatını kaybeden Zikriye Kaya ile kızı Filiz Filik son yolculuğuna uğurlandı.
Toplu Taşıma Cenaze Toplu Taşıma Aracı Camii Berat Albayrak 


Ankara ' nın Etimesgut ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında Zikriye Kaya ile kızı Filiz Fikik hayatını kaybetmiş, 4 yaşındaki Ege Fikik ise yaralanmıştı. Kaya ile Fikik için Etiler Camii ' nde Cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Kaya ile Fikik ' in aile yakınlarının yanı sıra çok sayıda mahalleli katıldı. Cenazeye katılan aile yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Filiz Fikik ' in eşi Uğur Fikik ' in Enerji Bakanlığında çalıştığı öğrenilirken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak cenazeye çelenk gönderdi. Cenaze namazının kılınmasının ardından Kaya ile Fikik ' in naaşları gözyaşları arasında Etimesgut Mezarlığına defnedildi.

Mahalleliden trafik kazalarına tepki

Etiler Mahallesi sakinleri, anne ve kızın hayatını kaybettiği noktada sık sık trafik kazaları yaşandığını belirterek, süratli araç kullanan sürücülere tepki gösterdi. Mahalle sakinleri, alt geçit veya üst geçit yapılması gerektiğini ifade ettiler.
Berat Albayrak Hakkında
Berat Albayrak, 1978'de İstanbul'da doğdu. Albayrak, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü lisans mezuniyetinin ardından, yüksek lisansını New York Pace Üniversitesi Lubin School of Business’ta tamamladı, Bankacılık ve Finans bölümünden “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Finansmanı” tezi ile doktora derecesi aldı. 1996 yılında profesyonel çalışma hayatına atılan Albayrak, ekonomi, enerji ve finans başta olmak üzere farklı iş kollarındak...
devamı
17 Mart 2017 Cuma günü yayınlandı