Eniştesine Keserle Sadırdı

Zonguldak ' ta bir kişi eniştesine uyuduğu sırada keserle saldırarak yaraladı. Saldırgan olayın ardından kaçarken, aile saldırganın yakalanmaması nedeniyle endişe duyuyor.
Atatürk Devlet Hastanesi Allah Saldırganlık 


Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Karaelmas Mahallesi Behçet Kalaycı Sokak ' ta İ.S. (59) eniştesi olan Bahattin Köse ' ye (49) uyuduğu sırada keserle saldırmaya başladı. İ.S., eniştesine keserle defalarca vurmaya balayınca, Bahattin Köse kendisini elleriyle korumaya çalışınca bir parmağı koptu, kolunda da yaralandı. Bahattin Köse, telefonla eşine haber verirken eve gelen Nesrin Köse, eşini kanlar içinde görünce ambulansa haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Köse ' yi Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ' ne kaldırarak hemen ameliyata alındı. Köse ' nin kafasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde 18 keser darbesine rastlanırken Köse, 2 gün yoğun bakımda kaldı. Hastanedeki tedavisinin ardından eve gönderilen Bahattin Köse, İ.S. ' nin halen firar olması nedeniyle endişe duyduklarını söyledi. İ.S. ' nin Adana ' da oturduğunu ve gezmeye Zonguldak ' a geldiğini belirten Bahattin Köse, aralarında hiçbir anlaşmazlık olmadığını kaydetti. İ.S. ' nin yakalanmaması nedeniyle endişe duyduklarını belirten Köse, çocuklarının da başının belaya girmesinden korktuklarını söyledi. Köse, “Olay günü ben biraz rahatsızdım ve uyuyordum. Eşimin ağabeyi de televizyon izliyordu. Birden kafama vurmaya başladı. Ben can havliyle kalktım tutmaya çalıştım keser darbeleriyle durduramadım. Elimle kafamı korumaya çalıştım, elimden de yaralandım. Sonra evden kaçtı. Ben telefonla eşimi aradım, eşim eve gelince beni kanlar içinde görünce şoka girdi.

Ambulansa haber verdi ve hastaneye kaldırdılar. İki gün yoğun bakımda kaldım. Neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Halen kayıp ve tedirgin oluyoruz. Buraya gelirse çocuklarımın başı belaya girecek diye korkuyoruz. Allah razı olsun emniyet güçleri her yerde arıyorlar. İnşallah kısa sürede bulunur” dedi.

1 Haziran 2012 Cuma günü yayınlandı