Çarptığı kadın öldü kimse dokunmadı

Gaziantep'te diplomatik dokunulmazlığı olan konsolosluk görevlisinin çarptığı kadın hayatını kaybederken diplomat, bir süre olay yerinde bekledikten sonra aracına binerek yoluna devam etti.
Adli Tıp Amerika Birleşik Devletleri Cenaze İpekyolu 


Edinilen bilgiye göre, Amerika Birleşik Devletleri'nin Ankara Konsolosluğunda görevli olduğu öğrenilen diplomat, Gaziantep'te karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına çarptı. Kaza Mücahitler Mahallesi İpekyolu üzerinde meydana geldi. Bir yakınını Kahramanmaraş'a göndermek için yolun karşısına geçen Server Bezgincan (67), yolcusunu gönderdikten sonra eşiyle birlikte evine dönerken şehir merkezine gitmekte olan Amerika Birleşik Devletleri Ankara Konsolosluğunda görevli diplomatın kullandığı 810209 plakalı aracın çarpması sonucu yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kazayı duyup hastanenin önüne giden yakınları ölüm haberiyle birlikte sinir krizleri geçirdi. Cenaze, Gaziantep Adli Tıp Morgundaki otopsinin ardından Kahramanmaraş'ın Narlı ilçesinde defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.
23 Haziran 2015 Salı günü yayınlandı