Çapkınlığın sonu 10 bin TL'ye mal oldu

Adana-Tarsus-Gaziantep otoyolunda, otostop çeken kadınları Aşk amaçlı kamyonlarına alan yaşları 25 ve 21 yaşındaki iki genç, otostopçu kadınlar ve onların yakınları tarafından fena halde darp edilerek, çantalarındaki 10 Bin TL'yi de onlara kaptırdılar.
Mersin 


10 BİN TL'YLE KAYIPLARA KARIŞTI

İki tamirci arkadaş, müşterilerinin kamyonunu tamir ettirmek için Şırnak'tan Mersin'e geldiler. Kamyonun tamir işi bittikten sonra, Adana-Tarsus-Gaziantep otoyolundan memleketlerine gitmek için yola çıkan iki kafadar, Adana otoyolunda otostop çeken iki kadını kamyona aldılar. Bu sırada Kamyona aniden giren kadınların akrabaları iki arkadaşı darp ederek çantalarındaki 10 Bin TL'yi de çalarak kayıplara karıştılar.

ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİLER

Ekipler tarafından yapılan çalışmada otostopçu kadınları ve yakınlarının Cono denen ve birçok adi suçtan kayıtları olan kişiler olduğu sonucuna varıldı. Mağdur olan 25 yaşındaki C. T. ile 21 yaşındaki M. E. Tek amaçlarının yardım etmek olduğunu ifade ettiler. Bu kötü olayın duyulmasından endişe eden iki arkadaş, polis ekiplerine 'Ailemiz, eşimiz çocuğumuz var' diyerek şikayetçi olmaktan vazgeçtiler ve memleketlerine geri döndüler.
3 Şubat 2016 Çarşamba günü yayınlandı