Çanta Hırsızları Güvenlik Kamerasında

Maltepe de bir mağazada müşterilerin çantalarını çalan iki kadın güven timlerinden kaçamadı. Giyinme kabininde kıyafet deneyen genç kadının çantasını çalan zanlılar, güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.
Güven Timleri Hırsızlık Zanlısı Çanta Hırsızı 


Güven timleri Şubesi Maltepe Güven Timleri ekipleri, bir mağazadan kadınların çantasını sıkıştırma yöntemiyle çalan iki kadını suçüstü yakaladı. Mağaya müşteri gibi giren iki kadının hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde mağazanın içerisinde kıyafet bakma bahanesiyle dolaşan iki hırsız, soyunma kabinlerinin yanına yaklaşıyor. Bu sırada aldığı giyecekleri denemek için kabine giren ve çantasını çocuğunun yanına bırakan bir kadının dalgınlığından faydalanıyor. Kadının çantasını alan iki hırsız, farklı yönlere doğru ilerleyerek mağazadan dışarı çıkıyor. Tüm bu hırsızlık anını sırasına mağazada bulunan güven timleri, hırsızların şüphelenmemesi için dışarıya çıkıyor.

Yaşanan hırsızlık olayı sonrası kaçmaya çalışan iki zanlı dışarıda bekleyen Maltepe ilçesi Güven Timleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Semra K (46) ve Sultan Ö.(24) isimli zanlıların hırsızlık ve yankesicilik suçlarından sabıkaları oldukları tespit edildi. Zanlılar Kartal Adliyesi'ne sevk edildi.
16 Nisan 2012 Pazartesi günü yayınlandı