Bursa İnegöl’de Düğün Sonrası Kaza

Bursa İnegöl ' de meydana gelen kazada, düğün sonrası misafirleri evlerine bırakmakta olan gelin arabası ile özel otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 ' i çocuk 7 kişi yaralandı. Kazanın duyulmasının ardından düğünden çıkanlar, yakınlarının sağlık durumları hakkında bilgi alabilmek için hastaneye akın etti.
Acil Servis Medine 112 Acil Servis Devlet Hastanesi Alanyurt 


Edinilen bilgilere göre, saat 23.30 sıralarında meydana gelen kazada, gelin ve damadı evlerine bıraktıktan sonra, düğün için gelen misafirleri evlerine bırakmak isteyen sürücü 28 yaşındaki Muhiddin Hamdioğlu yönetimindeki 20 H 6890 plakalı gelin arabası ile Yenişehir istikametinden İnegöl ' e gelmekte olan sürücü 29 yaşındaki Yusuf Özel yönetimindeki özel otomobil Alanyurt Mahallesi Trafo mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.

Şiddetli çarpmanın etkisiyle özel otomobiller sağa sola savrulurken, o andan sonra kaza yerinde tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Kazada, sürücüler ile özel araçlarda bulunan 23 yaşındaki Gülten Karaman, 20 yaşındaki Gülay Çetinkaya, 62 yaşındaki Şehzade Bedir, 33 yaşındaki Hazhanım Bayram ile 6 yaşındaki Medine Aslan yaralandılar. Yaralılara ilk müdahale olay yerine giden 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekipleri tarafından yapılırken, yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslar ve özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildiler.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazayı duyan yakınları düğün evinden çıkıp hastaneye koşarak yakınlarının sağlık durumları hakkında bilgi almaya çalıştılar. Kazaya karışan her iki aracında hava yastıklarının açılması, yaralıların daha ciddi yaralanmalarının önüne geçerken, kaza nedeniyle kapanan İnegöl-Yenişehir arası karayolu araçların olay yerinden çekilip temizlenmesinin ardından yeniden normal akışına döndü.

27 Nisan 2013 Cumartesi günü yayınlandı