Bu Polisin Amacı Ne?

Bursa'da kamyonet ile motosikletin karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Yerdeki yaralıya ehliyet ve ruhsat soran trafik polisi vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.
Polis Bursa Devlet Hastanesi Trafik Kazası 


Edinilen bilgiye göre kaza, Haşim İşçan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Gökhan Narin'in (25) kullandığı 16 FN 431 plakalı kamyonet ile Süleyman Çetinkaya (65) idaresindeki 34 UE 9703 motosiklet kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Süleyman Çetinkaya yere düşerek yaralanırken, yardımına panelvan kamyonetin sürücüsü Gökhan Narin ve çevredeki vatandaşlar yetişti.

SÜRÜCÜ BAŞINDAN BİR AN OLSUN AYRILMADI

Çarptığı motosikletin yaralı sürücüsünün hemen yanına koşan Gökhan Narin yaşlı adamı bir an olsun yalnız bırakmadı. Yaralıya kendi eliyle su içiren Gökhan Narin sık sık durumunu sordu. Narin, ' Ben yola çıkarken kimseyi görmedim. Amca biraz süratli geliyormuş galiba ' dedi. Çevredeki vatandaşlar ise kazayı hemen 112 ambulansına bildirdi.

POLİS YARALIDAN EHLİYET İSTEYİNCE

Kaza anonsu ile olay yerine gelen trafik polisi yerdeki yaralıya ehliyet ve ruhsatını sordu. Bu sırada ortam iyice gerildi. Kazayı görerek yaralının yanına gelen vatandaşlar polise tepki gösterdi. Ruhsat ve ehliyet istenecek zaman olmadığını ifade eden vatandaşlarla trafik polisi arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı. Polis memuru ise görevi gereği bunları yapmak zorunda olduğunu vatandaşlara anlatmaya çalıştı. Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

5 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı