Bu kez dolandırıcı tuzağa düştü

Üsküdar'da telefon dolandırıcılığı yöntemiyle yaşlı bir adamı dolandırmaya çalışan şahıs, parayı teslim aldığı sırada polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Polisin yaptığı operasyon kameralarca saniye saniye kaydedildi. Sık sık yaşanan telefon dolandırıcılığı olaylarına bir yenisi de Üsküdar'da eklendi. Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, bir bankanın Altunizade'de bulunan şubesinden yüklü miktarda para çekildiği , parayı çeken şahsın da dolandırıcılık mağduru olabileceği üzerine harekete geçti. Ekipler , parayı çeken yaşlı adamı bir caminin önünde telefonla konuşurken buldu.
Altunizade Telefon Dolandırıcılığı Emniyet Müdürlüğü 


Yaşlı adam telefonla dolandırıcıyla konuşurken, polis de bir kağıda yazdığı yazıyla yaşlı adama telefonu kapatmaması için uyardı. Bir süre yaşlı adamın yakınında bekleyen ekipler, telefon dolandırıcının yaşlı adamın yanına gelmesiyle harekete geçti. Yaşlı adam, içinde 30 bin lira bulunan poşeti dolandırıcıya verdiği sırada polis ekipleri , şahsı kıskıvrak yakaladı. Suçüstü yakalanan şüpheli polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, telefon dolandırıcısının yakalama anı saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde yaşlı adam, telefonla dolandırıcıyla konuşuyor. Daha sonra şüpheli şahıs, yaşlı adamın yanına yaklaşarak, içinde para olan poşeti alıyor. Harekete geçen polis , telefon dolandırıcısını yaka paça yakalayıp yere yatırıyor.
27 Kasım 2015 Cuma günü yayınlandı