Bolu’da Trafik Kazası: 2 Ölü 7 Yaralı

Bolu ' da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Gurbetçi anne ve baba kazada 2 evladını kaybetti.
Almanya Mersin Gurbetçi 


Edinilen bilgiye göre kaza saat 06:15 ' de TEM Otoyolu ' nun Çaydurt Gişeleri ' ne dönüş kavşağında meydana geldi. Almanya ' dan Mersin ' e giden Ömer Çakar idaresindeki EL MV 530 plakalı minibüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında yolun sol tarafındaki bariyerlere vurduktan sonra takla attı. Kaza sonrasında minibüste bulunan sürücü Ömer Çakır ' ın çocukları 3 yaşındaki İbrahim ve 16 yaşındaki Nurha hayatını kaybederken, sürücünün eşi Suat Çakar ve evlatları Mahmut, Muhammed, Ali, Ceylan, Meryem yaralandı. Yaralılar Bolu ' da bulunan hastanelerde tedavi altına alınırken sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

İki kardeşin cansız bedenleri görenlerin yüreğini dağlarken, minibüsün tamamen eşyayla dolu olması gözlerden kaçmadı. Polis ekipleri kaza sonrasında trafiği bir süre Çaydurt gişelerinden D-100 karayoluna yönlendirdiler. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
7 Ağustos 2014 Perşembe günü yayınlandı