Beykoz'da Trafik Kazası 6 Yaralı

Beykoz ' da bir aracın çarpması üzerine savrulan otomobil karşı yönden gelen bir ciple kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 6 kişi yaralandı.
Atilla Şendil Anadolu Hisarı 


Kaza, Anadolu Hisarı Cuma Yolu Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Yasemin Satır yönetimindeki O1 ZY 1974 plakalı otomobile plakası alınamayan bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil karşı yönden gelen Atilla Şendil ' in kullandığı 34 EU 6575 plakalı ciple kafa kafaya çarpıştı. Kazada iki otomobilin sürücüleri araç içerisinde sıkışırken, Yasemin Satır ' ın kullandığı araçta bulunan Zeynep Yıldız, Tuğba Satır, Ayşegül Baz ve Filiz Satır da yaralandı. Kazanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralı sürücüleri sıkıştıkları yerden çıkardı. Kazada yaralanan 6 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne kaldırıldı.

Okuldan gelirken kazayı gören bir çocuk ise yaralı sürücüye su verdiklerini belirterek, yaralıların daha sonra ambulansla götürüldüğünü belirtti. Kazada her iki aracın da ön kısmında hasar oluştu. Kaza yapan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazaya ilişkin inceleme sürüyor.
15 Nisan 2013 Pazartesi günü yayınlandı