Belediye otobüsündeki cinsel taciz kamerada

Adana'da belediye otobüsü içinde kucağında bebek olan kadına ve 1 kadına daha tacizde bulunduğu iddia edilen şahıs, vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildikten sonra polise teslim edildi. Olay anı ise otobüs kamerasına saniye saniye yansıdı.
Atatürk Cinsel Taciz Davası Polis Cinsel Taciz 


Edinilen bilgiye göre olay, Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma aracı, Atatürk Caddesi Reşatbey Mahallesi mevkiine geldiği sırada, kucağında çocuk olan bir kadın, çığlık atıp yanındaki Mehmet B.'ye vurmaya başladı.

Kadının çığlık atması üzerine otobüs sürücüsü aracı durdurdu. Bu sırada vatandaşlar da kadının yanına geldi. Genç kadın, şahsın cinsel organını çıkartarak kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü. Bunun üzerine vatandaşlar, Mehmet B.'yi darp etti. Otobüs sürücüsü de hemen kapıları kapatarak polisi aradı. Polis, olay yerine gelince otobüsün kapıları açıldı ve Mehmet B. tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Genç kadının şikayetçi olduğu zanlı, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Yaşanan taciz olayı ise belediye otobüsü kamerasına saniye saniye yansıdı.

12 Mayıs 2017 Cuma günü yayınlandı