Annesi Ve Kız Kardeşini Öldürdü

Balıkesir ' in Burhaniye ilçesinde, adam öldürmekten sabıkası bulunan Mutlu Yılmaz(27) tartıştığı kız kardeşi Ayşegül Biçer( 25) ile annesi Saime Yılmaz ' ı (49) bıçaklayarak öldürdü.
Bıçaklı Saldırı Adli Tıp Kurumu Anne Cinayeti Cinayet 


Olay, saat 14.00 sırasında Yunus Mahallesi Samim Sokak ' ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kısa süre önce eşinden ayrılarak eve dönen kız kardeşi Ayşegül Biçer ile başka erkeklerde görüştüğü gerekçesiyle tartışan Mutlu Yılmaz, eline geçirdiği bıçakla kız kardeşine saldırdı. Kardeşini 3 bıçak darbesiyle öldüren Yılmaz, bu defa araya giren annesi Saime Yılmaz ' a saldırdı. Olayı duyan komşuları polisi aradı. Yaralı olan anne Saime Yılmaz, kısa sürede olay yerine gelen ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesi ' ne kaldırılmak istenirken yolda öldü. Ayşegül Biçer ' in aldığı üç bıçak darbesi sonucunda kan kaybından hayatını kaybettiği belirlenirken, anne Saime Yılmaz ' ın ise 9 bıçak darbesine maruz kaldığı öğrenildi.

Olaydan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ' ne giderek teslim olan Mutlu Yılmaz, gözaltına alınırken, anne kızın cenazeleri de Burhaniye Devlet Hastanesi Morgu ' na kaldırıldı. Olay yerine gelen Burhaniye Cumhuriyet Savcısı inceleme yaptı. Olayda yaşamını yitiren anne ve kızın cenazelerinin otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu ' na gönderileceği öğrenildi.

Karısının ve kızının yaralı olduğunu sanan baba Mehmet Ali Yılmaz evlerinin bahçesine cenaze aracı girdiği sırada “Kim öldü ki?” diye sorarak sinir krizi geçirdi. Zanlı Mutlu Yılmaz ' ın, Bahçelievler Mahallesi'nde yaklaşık 10 yıl önce bir düğünde tartıştığı kişiyi bıçakla öldürdüğü ve 1 buçuk yıl önce hapisten çıktığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
24 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı