Alkollü Sürücüye Meydan Dayağı

Bursa'da alkollü sürücünün kullandığı mini kamyonet, başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazanın ardından vatandaşlar alkollü sürücüye meydan dayağı attı. Kazayı yara almadan atlatan 4 yaşındaki bir çocuk da annesine sarılarak ağladı.
Alkollü Sürücü Meydan Dayağı 


Edinilen bilgiye göre, kaza dün saat 23.30 sıralarında Eski Karaman Mahallesi Mudanya Yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre alkol alan Eral B. (32) 16 EB 223 plakalı hafif ticari aracına binerek Bursa istikametine yola çıktı. Alkolün etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Aydın Tatlı'nın kullandığı 45 V 9296 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Aydın Tatlı'nın kullandığı otomobil bariyerlere çarparak kaldırıma çıktı. Park halindeki 34 DG 7534 plakalı motosiklete çarpan otomobil güçlükle durabildi. Alkollü sürücünün kullandığı kamyonet ise 50 metre sürüklenerek takla attı.

MİNİK ÇOCUĞUN AĞLAMASI YÜREKLERİ DAĞLADI

Aydın Tatlı'nın kullandığı otomobilde bulunan eşi Mine ve 4 yaşındaki çocuğu Ali Efe, kazayı yara almadan atlatırken uzun süre şoku üzerlerinden atamadı. 4 yaşındaki Ali Efe'nin ' Baba gitme ' diyerek ağlaması yürekleri dağladı. Minik çocuğu annesi sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine gelen 112 ekipleri ailenin herhangi bir yarasının olup olmadığını kontrol etti.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE MEYDAN DAYAĞI

Alkolün etkisiyle ayakta zor duran Eral B. ise vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Kazaya sebebiyet veren alkollü sürücüye vatandaşlar tekme ve yumruklarla saldırdı. Aldığı darbelerle yere yığılan alkollü sürücüyü linçten polis kurtardı. Kavga anı ise kameralara saniye saniye yansıdı. Hafif şekilde yaralanan alkollü sürücü olay yerine gelen 112 ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Eral B.'nin yapılan kontrolünde 290 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ne olduğunu anlayamadığını söyleyen Aydın Tatlı, ' Arkadan vurdu. Sonra kendimizi burda bulduk. Adam alkollü ' dedi.

' ALO KAZA YAPTIM '

Alkollü sürücü Eral B. ise olay yerinde yakınlarını arayarak, ' Alo kaza yaptım. Buraya gelin arabayı devirdim ' dedi. Ambulansın içine bindirilen sürücü polise ise, ' Araçta paralarım kaldı ' diye konuştu. Kaza yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ise gaz sızan bir aracın yanına vatandaşları yaklaştırmadı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
21 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı