Alev Alev Yanan Araç Hurdaya Döndü

Ankara'da, İstanbul Yolu üzerinde seyir halindeyken yanmaya başlayan araç kısa süre içerisinde alev topuna döndü.
Araç Yangını İstanbul Yolu 


Volkan İlkar yönetimindeki 06 ZCU 32 plakalı araç, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde Eryaman istikametine ilerlerken bilinmeyen bir sebepten ötürü yanmaya başladı. Sivil Savurma Arama ve Kurtarma birliği önüne geldiğinde yangını fark eden Volkan İlkar, aracını durdurup can havliyle kendisini dışarı attı. Hızla büyüyen yangın aracın her tarafını sardı. Olay, polis ve itfaiye ekiplerine haber verildi.

Bu sırada, 14 BN 935 plakalı kamyonuyla şehir merkezine ilerleyen İsmail Sütçü yanan aracı gördü. Kamyonunu yolun sağına park edip yangına müdahale etmek için aracındaki yangın tüpünü çıkaran Sütçü'ye yolun karşısına geçmek istediği sırada hızla ilerleyen otomobil çarptı. Bacağı kırılan Sütçü, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği'nde nöbetçi görevliler yangın tüpüyle alevlere müdahale etmek istediyse de başarılı olamadı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangını söndürdü. Kullanılamaz hale gelen aracın arkasındaki LPG tüpünün patlamamış olması olası bir facianın önüne geçti.

7 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı