Adana’nın Kozan İlçesinde Yangın

Adana ' nın Kozan ilçesinde bir evde meydana gelen yangında ev kullanılamaz hale geldi. Ev sahipleri yangını ağlayarak seyretti.Alınan bilgiye göre Karacaoğlan Mahallesi gürbüz sokakta Mahmut Çelik ' e ait evin ikinci katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Komşularının yangın kokusu üzerine itfaiye ve polise haber vermeleri üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken polis ' te çevre güvenliği aldı. İtfaiye ekipleri evin tavanında bulunan kartonpiyerleri söktü.
Karacaoğlan 


İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sırasında ev sahibi Mahmut Çelik ile eşi Selma ve oğlu Muhammet yangını ağlayarak seyrettiler. Komşularının teselli ettiği Selma Çelik ' i ve oğlu Muhammet ' in ağladığını gören bazı komşuları da gözyaşlarını tutamadı.

İtfaiyeye ve polise haber veren Mutlu Hallaç isimli bir vatandaş “Yangını bir yanık kokusu gelmesi ile fark ettim. Çevreyi gezdim kokunun evden geldiğin fark ederek önce ev sahiplerini aşağıya indirdim. Daha sonra da itfaiye ve polise haber verdim” dedi.

Yangın ile ilgili soruşturma devam ediyor.

17 Nisan 2013 Çarşamba günü yayınlandı