3 Cesedin Çıkarıldığı Gölde Arama Çalışmaları Devam Ediyor!

Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Göller mevkisi Ulugöl ' de bir teknenin alabora olduğu olayda 3 kişinin cesedine ulaşılırken, kayıp olan 4 kişinin cesedini arama çalışmaları devam ediyor.
Polis Jandarma Deniz Polisi Olay Yeri İnceleme Afad 


Edinilen bilgiye göre, Ulugöl Balıkhanesi mevkisinde alabora olan tekneden bulunan 7 kişiden 3'üne ulaşılırken, diğer 4 kişinin arama çalışmaları bu sabah erken saatlerde yeniden başladı. Samsun AFAD ve Deniz Polis ekipleri erken saatlerde Ulugöl mevkisine gelerek 3 botla arama çalışmaları göle açıldılar.

Olay yerinde kayıp şahıslardan Yunus Semiz (38), Mehmet Ali Semiz (27), Bilgin Namlı (15) ve Yunus Emre Erol ' un (20) yakınlarının gergin bekleyişi sürüyor. Kayıp şahıslardan Yunus Emre Erol'un dedesi Faik Aydın, torununun 2 ay sonra askere gideceğini söyledi. Aydı, “Haberimiz olsaydı göndermezdik. Gölde bulunan kooperatif başkanı gitmemelerini söylemiş ama dinlememişler. Gitmişler, gelirken devrilmişler. Maalesef kurtuluş yok ' derken gözyaşlarını tutamadı.

Gölde alabora olan teknenin ise bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Olay yerine gelen Kızılay ekipleri yemek ve çay servisi başlattı
12 Ocak 2015 Pazartesi günü yayınlandı