2 Dakikada 40 Bin Tl’lik Cep Telefonu Böyle Çaldi

Malatya ' da gece bir cep telefonu satış işyerine giren hırsız yaklaşık 2 dakikalık süre içerisinde yaklaşık 40 bin TL tutarındaki cep telefonlarını çuvala koyarak götürdü. Yüzünü gizlemek için şapka takan hırsız, aynı caddeden şapkasız geçince yüzü bu kez kameraya takıldı.
Hırsız Terörü Hırsız Alarmı Hırsız Dehşeti Cep Telefonu 


Olay, Malatya il merkezinde İnönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir cep telefonu satış işyerinde gece meydana geldi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, gece işyerine giren hırsız, yaklaşık 2 dakikalık süre içerisinde 40 bin TL tutarındaki cep telefonlarını yanında getirdiği çuvala koyarak götürdü. Hısızın, cep telefonlarını çalma esnası işyerinin içindeki 2 ayrı kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Hırsızın yüzünü gizlemek için şapka taktığı, parmak izi bırakmamak içinde eldiven taktığı görüldü.

İşyerini çevresindeki diğer işyerlerinin dış mekan güvenlik kameralarında hırsızın, önce bölgede keşif yaptığı görülürken, yine hırsızın işyerinden çaldığı cep telefonlarını çuval içerisinde sokakta taşırken de işyerlerinin güvenlik kamerasına yakalandı. Hırsızın aynı cadde üzerinde çuval içerisindeki cep telefonlarını sırt çantasına koyarak aynı bölgede tekrar yürüdüğü de kameralara yansıdı. Hırsızın bu hareketleri cadde üzerindeki iki ayrı işyerinin kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

Kamera görüntülere polise teslim edilirken, polis ekipleri eşgali belirlenen şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
5 Kasım 2014 Çarşamba günü yayınlandı