16 Yaşında Büfeden 500 TL Çaldı (Konya - Aksinne Mahallesi)

Konya ' da, görünmemek için sürünerek girdiği büfeden yaklaşık 500 lira çalan şüpheli yakalanırken, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.Hırsızlık olayı, merkez Meram ilçesi Aksinne Mahallesi'ndeki bir büfede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, büfeye gelen R.İ. (16) dışarıda asılı duran futbol topunu alacağını söyledikten sonra karşıdaki fırından ekmek alıp hemen geleceğini belirterek hızla uzaklaştı. Büfedeki kişinin topu almak için dışarı çıkmasını fırsat bilen R.İ, sürünerek içeri girdi. Kasayı açarak yaklaşık 500 lirayı alan şüpheli, görünmemek için yine sürünerek dışarı çıkarak uzaklaştı.
Hırsızlık Büro Amirliği Kamera Güvenlik Kamerası 


Hırsızlık olayı güvenlik kamerasına yansıdı. Kayıtlarda, büfedeki kişiden top istedikten sonra hemen geleceğini belirterek ayrılan şüpheli R.İ, sürünerek içeriye giriyor ve parayı aldıktan sonra yine sürünerek dışarı çıkıp uzaklaşıyor. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri R.İ ' yi kısa sürede yakaladı. Çaldığı parayla uyuşturucu madde alarak kullandığı öğrenilen ve poliste 28 kez kaydı bulunan R.İ ' nin iç çamaşırında 115 lira bulundu.

Daha önce de hırsızlık suçundan birçok kez götürüldüğü adliyede yaşı küçük olması nedeniyle serbest bırakılan R.İ ' nin tekrar adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı