19 Eylül 2014 Cuma

Söylemezsem Olmaz 19.09.2014 Mustafa Topaloğlu

Oya Aydoğan, Pakize Suda Duygu Çetinkaya ve Sinan Özedincik'in sunduğu magazin programı Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü konuğu Ünlü Sanatçı Mustafa Topaloğlu oldu. Ünlü Türkücü yaptığı açıklamalarla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Söylemezsem Olmaz'a konuk olan Mustafa Topaloğlu, hakkında merak edilen bir çok konuya açıklık getirdi. Topaloğlu eşi Hasibe Hanım'ı boşanma davasından nasıl vazgeçirdi? Kendisi boşanma davasına neden gitmedi? Ünlü dostları Mustafa Topaloğlu'na vefasızlık mı yaptı? Ünlü Türkücü hangi yeni projeyle sevenlerinin karşısına çıkacak? Ünlü türkücü tüm bu sorulara ve daha fazlasına magazin dünyasının en sevilen programı Söylemezsem Olmaz'ın bu bölümünde açıklık getirdi.

3 yıl önce evlenen yerli Cameron Diaz Meral Kaplan Kanioğlu, Anne oluyor ünlü yıldız kız mı yoksa erkek çocuk mu bekliyor? Kanioğlu Amerika'da mı doğum yapacak? Çocuğunu suda mı doğuracak? hepsi ve daha fazlasını öğrenmek için videoyu izlemeniz yeterli.

Geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan usta oyuncu Halit Akçatepe, sevenlerini çok korkutmuştu! Hastaneden taburcu olan Halit Akçatepe'nin sağlık durumu nasıl? Usta oyuncunun sağlık sorunları son buldu mu? Halit Akçatepe oyunculuğa devam edebilecek mi? birbirinden ilginç konulara açıklık getiren Söylemezsem Olmaz'ı izleyin.

Duygu ÇetinkayaSöylemezsem OlmazOya AydoğanPakize SudaSinan ÖzedincikBeyaz Tv