13 Ekim 2014 Pazartesi

Derin Futbol 13.10.2014

Ertem Şener'in sunduğu Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdulkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumculuğunu yaptığı Derin Futbol'un bu bölümünde Letonya Türkiye maçında alınan 1-1'lik sonuç üzerine Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolcular sert bir dille eleştirildiler.

Beyaz Tv'de canlı olarak her pazartesi günleri yayınlanan Derin Futbol'da, UEFA EURO 2016 grup elemelerinde Türk milli takımının dibe vurması tartışıldı. Grupta alınan kötü sonuçların ardından program yorumcuları milli takımı ve Fatih Terim'i sert bir dille eleştirdi. 1-1 sona eren Letonya Türkiye mücadelesinin özet görüntülerini programın bu bölümünden izleyebilirsiniz.
Rasim Ozan Kütahyalı, Letonya Türkiye maçının ardından Fatih Terim'in onuruyla istifa etmesi gerektiğini söyledi. Derin Futbol'da Fatih Terim'i eleştiren bir başka isim Ahmet Çakar ise 'Fatih'in Kedicikleri' diyerek sert bir dille eleştirdi. Ahmet Çakar, canlı yayında Abdulkerim Durmaz'ın anlından öperek; Durmaz'ın millitakım ile yaptığı yorumu hatırlattı. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar Letonya'nın 2. ligde orta Anadolu grubunda düşmemeye oynayacak bir takım olduğunu ifade etti. Milli takımın grupta dibe vurması Derin Futbol'da tartışıldı. Ünlü isimler Derin Futbol'da konuştu. Hepsi ve daha fazlası programın bu bölümünde...

Derin FutbolErtem ŞenerAhmet ÇakarRasim Ozan KütahyalıSinan EnginBeyaz Tv