1 Ekim 2014 Çarşamba

Beyaz Futbol Özel 01.10.2014

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Londra Emirates Stadı'nda Arsenal'e 4-1'lik skorla mağlup oldu. Arsenal Galatasaray maçının geniş özeti Beyaz Futbol'da ekranlara geldi.

Beyaz Futbol yorumcularından Sinan Engin Londra'dan canlı yayına katıldı. Galatasaray'ın Arsenal'a farklı yenilmesini Ahmet Çakar ve Tugay Kerimoğlu, Beyaz Futbol'da konuştu.
Tugay Kerimoğlu beşli defansa dikkat çekerek 4-1'lik skorun normal olduğunu ifade etti. Kerimoğlu, daha kaybedilen hiç bir şeyin olmadığını söyleyerek, Galatasaray'ın kendi sahasında oynayacağı maçlarının olduğunu söyledi. Teknik Direktör Prandelli'nin bundan sonra lige dönmesi, ligde daha neler yapılabileceğini ve bundan sonraki senelerin planlamasını yapması gerektiğini belirtti.
Ahmet Çakar Galatasaray'ın farklı mağlup olmasının faturasını Teknik Direktör Prandelli'ye göndererek, 'Go Home veya Evine git ya da kabaca Defol' diyerek sert konuştu. Galatasaray'ın ilk 45 dakikada adeta Malta ve Moldova takımlarından farksız olduğunu söyleyen Çakar, 'Böylesine rezil bir futbol oynanmaz' diyerek sarı kırmızılı takımı eleştirdi.
Canlı yayına telefonla bağlanan Sinan Engin, Öncelikle Galatasaray'ın Arsenal karşısındaki defansının dizilişine dikkat çekti. Arsenal Galatasaray maçını Stad'tan izleyen Sinan Engin Arsenal'ın büyütülecek bir takım olmadığını da sözlerine ekleyerek Welbeck'in dışında çok önemli bir oyuncunun olmadığını söyledi.

Abdülkerim DurmazErtem ŞenerAhmet ÇakarRasim Ozan KütahyalıSinan EnginBeyaz TvBeyaz Futbol