Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Anadilde savunma

31 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, kamuoyunda ‘Ana dilde Savunma Hakkı’ olarak bilinen kanunu onayladı.

Çankaya Köşkü’nden yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 11 adet kanunu onayladığı belirtilirken; kamuoyunda ‘Ana dilde Savunma Hakkı’ olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun”u onadığı bildirildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “6411 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu ile Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’u; Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından Anayasa’nın 89’uncu maddesinin birinci fıkrası ile 104’üncü maddesinin ikinci fıkrasının (a) bendi uyarınca yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderilmiştir.”


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı