Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yemenli hastalara ziyaret

2 Mayıs 2012 Çarşamba günü yayınlandı Yemenli Nobel ödüllü yazar Tevekkül Karman, 20 gün önce tedavi için Türkiye’ye getirilen Yemenli yaralıları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Bugün sabah saatlerinde Ankara’ya gelen Tevekkül Karman, yaklaşık 8 ay önce ülkelerinde çıkan iç karışıklıkta ateşli silahla yaralanan ve tedavi süreçlerinin tamamlanması için Dışişleri Bakanlığı tarafından Türkiye’ye getirilen 51 Yemenli hastanın tek tek kapılarını çaldı.

Ankara’nın çeşitli hastanelerinde tedavi gören kendi ülke vatandaşlarını ziyaret eden Karman, hastalarla bir süre sohbet ederken her birine geçmiş olsun dileyerek moral verdi. Yenimahalle Devlet Hastanesi'nde hastaları ziyaret ederken fotoğraf çektiren ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karman, kardeş ülke Yemen’den gelen hastalara kapılarını açan Türkiye’ye, hükümete ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Hastaların çok iyi karşılandığını ve tedavi süreçlerinde hem medikal hem psikolojik destek veren Yenimahalle Devlet Hastanesi doktorlarına, personeline ve hastane yetkililerine memnuniyetini ifade etti.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Uğur Yıldız ise Yazar Karman'a ziyareti sebebiyle hastane yetkilileri adına teşekkür etti. Basının yoğun ilgi gösterdiği Kaman, Ankara’da tedavi gören diğer hemşerileriyle görüşmek için öğle saatlerinde hastaneden ayrıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı