Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kocaman istifa etti

24 Aralık 2012 Pazartesi günü yayınlandı Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Karabükspor karşılaşmasının ardından istifa ettiğini basın toplantısında açıkladı. Toplantının ardından yönetimden yapılan açıklamada Kocaman'ın istifasının kabul edilmediği ifade edildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Karabükspor karşılaşmasının ardından istifa ettiğini basın toplantısında açıkladı.

Basın toplantısında Aykut Kocaman,'Maçla ilgili çok anlatılacak ve söylenecek bir şey yok. Onun için maçı konuşmanında da bir anlamı yok. Bir cümle atmek lazım; Karabükspor'un hakkını teslim edelim. Kendi sorunlarımızı öne çıkarıp onların hakkını yemeyelim. Maçtan önce de beklediğimiz gibi Karabükspor düşündüğümüz her şeyi uygulama şansı buldu. Hızlı oyuncuları vardı. LuaLua bütün oyunun dengesini bozdu. Maç içinde vurgulamamıza rağmen bazen böyle bilinen şeyleri uygulamaya koyamıyorsunuz. İkinci yarıya çıkarken, oyunculara anlatmaya çalıştığım şey geniş alanlar bıraktığımızdı. İkinci yarıda bu durumu çözdük ama yetmedi.' dedi.

İSTİFASINI BU SÖZLERLE AÇIKLADI!


Aykut Kocaman daha Sonra'Ben yaklaşık 2,5 yıldır çok şerefli bir görev olan Fenerbahçe teknik direktörlüğü yaptım. Hep bunu söyledim. Burada uzun yıllar futbol oynamış isimler için hemen her yerde bu formanın özellikle prestijini ve kalitesini kullanmış insanlar için zirve burasıdır. Açıkçası bunu devam ettirecek gücü kendimde bulamıyorum. Bu maçla beraber Fenerbahçe teknik direktörlüğü göreviem Son veriyorum. taraftar çok net bir şekilde haklı. Söylenecek bir şey yok. Pek çok şeyle mücadele etmeye çalıştık. Zaman zaman saha içinde, zaman zaman saha dışında doğru şeyler yaptık, yanlış şeyler yaptık. Ama bütün bunları hepsi Fenerbahçe adınaydı. Bu şerefli görevi burada bırakıyorum. Hepinize çok çok teşekkür ederim' diyerek basın toplantısından ayrıldı.

YÖNETİM İSTİFAYİ REDDETTİ

Aykut Kocaman'ın istifasının ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu, kendilerine Aykut Kocaman tarafından sunulmuş bir istifa olmadığını ve böyle bir şeyi de kabul etmeyeceklerini belirtti. Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleşen bu olağanüstü yönetim kurulu toplantısından, Aykut Kocaman'la devam kararı çıktı.

Aykut Kocaman, maçın ardından yaptığı açıklamada istifasını medya önünde açıklamıştı. Ancak Kocaman ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun yapacağı görüşmenin ardından kararın ne olacağı, büyük merak konusu.

SON KARAR YARIN


Fenerbahçe'deki görevinden istifa eden Aykut Kocaman'ın, son kararını yarın vereceği öğrenildi.

TWİTTER'DA İSTİFA KARARININ YANKILARI

*Fenerbahçe'den sonra Galatasaray yönetimide resmi sitesindenAykut Kocaman'ın istifasını kabul etmediğini duyurdu. )))

*SON DAKİKA: Aykut Kocaman İstifa Etti. Güvenlik güçleri Selçuk Şahin'i boğaz köprüsünün korkuluklarından indirmeye çalışıyor.

*Bu taraftar Aykut Kocaman'ı geri döndürür... Silivri de, Çağlayan'da nasıl nöbet tuttuysak, evinin önünde nöbet tutar...

*Son Dakika; Aziz Yıldırım Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmemiş sen istifa etmiyorsun ben seni kovuyorum demiş.

*FB'nin içerdeki ilk maçında tribündekilere Aykut Kocaman aşortmanı dağıtılacakmış. Geçen yılki Aziz Yıldırım maskesi gibi bu da süper fikir.

*Aykut Kocaman İstifa Etti. Çok şükür Aziz'im istifayı kabul etmemiş. Yani Komedi kaldığı yerden devam ediyor :))

*Hayır! En başta şikenin ve teşviğin hesabını vereceksiniz! Aziz Yıldırım da verecek, Aykut Kocaman da! Ajitasyon ve entrika zamanı değil!

*Aykut Kocaman İstifa Etti,halk şaşkın,taraftar coşkulu,Azizse hala R'leri söyleyemiyor.Şimdilik gelişmeler bu kadar.

*Alex De Souza'nın daha 40'ı çıkmadan istifa eden Aykut Kocaman'ın istifası irdelensin!!

*İstifa eden aykut kocaman şu an hocası olmayan Schalke 04'ün hocası olsun diyorum şahsen...Schalke fırsat bu fırsat hadi.

*önetim Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmemiş. Özetle; bu akşam en büyük eğlence, yine Fenerbahçe.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı