Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Vekil Kaza Yaptı

18 Şubat 2012 Cumartesi günü yayınlandı Kaza geçiren AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel tedavilerinin ardından taburcu oldu.

AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel Ankara'dan Kayseri'ye giderken Elmadağ yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada yaralanan vekiller, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yapan araçta Hatice Karayel isimli bir bayanın da bulunduğu ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazayı duyan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kırıkkale 'ye geldi. Vekilleri, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ile birlikte ziyaret eden Bakan Yıldız geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bakan Yıldız, bir süre kaldığı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinden ayrılıp Kayseri'ye hareket etti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı