Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

100 metrede büyük yarış

4 Mart 2012 Pazar günü yayınlandı Öyle Bir Geçer zamanki dizisinin yabancı uyruklu yıldızı Caroline'nin de (Wilma Elles) yüksek topuklarıyla koşarak koştuğu ancak dereceye giremediği yarışmalara vatandaşların ilgisi de büyük oldu.

Türkiye'nin ilk yüksek topuk koşusu Antalya'da yapıldı. 7 santimetre yüksekliğinde ve 1,5 santimetre kalınlığındaki topuklu ayakkabılarıyla start alan 100 kadın, 100 metrelik yarışta ter döktü.

Finiş çizgisine ulaşabilmek için 7 santimetre yüksekliğinde ve 1,5 santimetre kalınlığındaki topuklu ayakkabılarını ayaklarına bantlamak zorunda kalan kadın yarışmacılar zor anlar yaşadı.100 metreyi 15 saniye ile 25 saniye arasında koşan yarışmacılar Türkiye'de bir ilke imza attılar.

20'şerli gruplar halinde 5 ayrı start verilen yarışmalarda, dereceye girenler 100 metreyi koşma sürelerine göre değerlendirilirken birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL ve üçüncüye bin TL ödül verildi. Semra İşcel'in ilk sırayı aldığı yüksek topuk koşusunda Şükrüye Yıldız ikinci, Tuğba AEr ise üçüncü oldu.

CAROLİNE DE KOŞTU

Öyle Bir Geçer zamanki dizisinin yabancı uyruklu yıldızı Caroline'nin de (Wilma Elles) yüksek topuklarıyla koşarak koştuğu ancak dereceye giremediği yarışmalara vatandaşların ilgisi de büyük oldu. Antalya'da bir alışveriş Merkezi tarafından organize edilen yarışma için ana arterlerden biri trafiğe kapatılırken, yarışmacılar, yüksek topukla koşmanın yürümekten çok farklı olduğunu ancak böyle bir deneyimi yaşamaktan mutluluk duyduklarını söylediler. Yüksek topuklarla koşmanın zorluğuna dikkat çeken yarışmacılar, zorlandıklarını ama korktukları kadar olmadığını ifade ettiler.

Caroline karakterini canlandıran Wilma Elles ise çok neşeli olduğunu ifade etti. Yarışmaya katılan ancak dereceye giremeyen bütün kadınlara ise madalya ve sertifikaları verildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı