Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

O konuda hiç mütevazı değil

25 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başka bir genel başkanın kendisi kadar çok çalışmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, “Açıkça söylüyorum benim kadar çalışan başka bir genel başkan yoktur. Arkadaşlarım Türkiye’nin 81 iline başı açık, onurlu bir şekilde, korumasız gidiyorlar. Bu ülkenin başbakanı çağdaş hiçbir ülkeye başı dik gidemez.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bostancı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen Sanatçılar Girişimi adlı gösteriye katıldı.

Şarkıların söylendiği geceye, Tarık Akan, Bedri Baykam, Edip Akbayram, Levent Kırca gibi çok sayıda ünlü katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, en fazla çalışan genel başkanın kendisi olduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu, “Ülkenin içinde bulunduğu koşullara bakın. Bir üniversiteye, ülkenin Başbakanı 3 bin 500 korumayla gidiyor. Türkiye Büyük Millet Meclis’ine başbakan 50’ye yakın polisle geliyor. Onun için Cumhuriyete, demokrasiye, konuşan Türkiye’ye ihtiyacınız var. Açıkça söylüyorum benim kadar çalışan başka bir genel başkan yoktur. Arkadaşlarım Türkiye’nin 81 iline başı açık, onurlu bir şekilde, korumasız gidiyorlar. Bu ülkenin başbakanı çağdaş hiçbir ülkeye başı dik gidemez. Bilime düşman olan bir iktidar geleceğimizi belirleyemez.” şeklinde konuştu.

Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) öğrencilerin mücadele verdiğini belirten Kılıçdaroğlu, “ODTÜ’deki öğrencilerin her birisi birer Yiğit Efe’dir. ODTÜ’de okuyan, bağımsızlığı savunan, özgürlüğü, demokrasiyi savunan her öğrenci bir Yiğit Ömer’dir, yiğit Ali’dir. Ülkemizin yiğitlerine sahip çıkacağız. Bu ülkenin aydınlarına seslendim, ‘Topraktan aydın olmaz’ dedim. Aydın olan kişi elinde meşalesiyle karanlığa ışık tutandır. Bedel ödemekten korkmayan kişidir.” ifadelerini kullandı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı