Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

3 çocuk şiddet kurbanı

5 Ağustos 2012 Pazar günü yayınlandı Almanya'nın Dortmund kentinde bir Türk ailesinin evinde çıkan yangında yaşları 4 ile 12 arasında değişen üç çocuk hayatını kaybetti.

Dortmund'da Fichtestrasse'de bu sabah saat 05.00 sıralarında bir binanın zemin katında çıkan yangında üç Türk çocuğu yanarak öldü.

Ölenlerin 12 yaşındaki Dilan, 10 yaşındaki Mehmet ve 4 yaşındaki Mustafa kardeşler olduğu belirlendi. Dilan ve Mustafa'nın olay yerinde hayatını kaybettiği, Mehmet'in ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.

Alman basını Çocuklardan 4 ve 12 yaşlarındaki ikisinin olay yerinde hayatını kaybettiği, 10 yaşındaki erkek çocuğun ise yaralı olarak yangından kurtarıldığı ancak hastanede yaşamını yitirdiğini aktardı.

Yangından sonra binayı kundakladığı şüphesiyle çocukların babası Muharrem Tüfekçi gözaltına alındı. Tüfekçi'nin çocuklarını öldürüp, cinayeti örtbas etmek için evi yaptığı iddia ediliyor.

İddiaya göre çocukların annesi bir süre önce ölünce, Muharrem Tüfekçi Bulgaristan vatandaşı bir kadınla tanışarak aynı evde yaşamaya başladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı