Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çocuklar boşanmaya kaşı grevde

1 Ağustos 2012 Çarşamba günü yayınlandı Adana’nın Kozan ilçesinde boşanan anne ve babaların yeniden bir araya getirmek isteyen 3 kız kardeş açlık grevine başladı.

İlçeye bağlı Şevkiye Mahallesi Fermanoğlu Sokak'ta oturan 41 yaşındaki Yusuf Karacaoğlan 37 yaşındaki eşi Ayşe Karacaoğlan’dan yaklaşık 1,5 yıl önce boşandı. Eşi Ayşe, kızları 7 yaşındaki Nazlıcan, 9 yaşındaki Aleyna ve 12 yaşındaki Fadime'yi de alarak Aydın'ın Nazilli ilçesine taşındı

Burada bir otelde iş bularak çalışmaya başlayan anne Ayşe, yaz tatilinde kızlarını babaları Yusuf Karacaoğlan'ın yanına Kozan’a gönderdi. Aile özlemi duyan kızlar, anne ve babalarını yeniden bir araya getirmek için açlık grevine başladı.

Durumu öğrenen komşularının haber verdiği anne Ayşe Hazır, geri dönmeme konusunda kararlı olduğunu belirtti

Çocuklar Fadime, Aleyna ve Nazlıcan yaptıkları açıklamada, "Anne ve babamızı çok seviyoruz. Açlık grevi yaparak annemizin dönmesini istiyoruz. Babamla birlikte, hep beraber bir aile olarak yaşamak istiyoruz. 3 gündür açız. Sadece su içiyoruz. Annemiz dönene kadar, gidebildiğimi yere kadar açlık grevimizi sürdüreceğiz" dediler.

Baba Yusuf Karacaoğlan ise çocukların annelerini ikna etmek için açlık grevine başladığını belirterek, "Geçmişte hatalarım oldu. Pişmanım. Bu hatalarımı düzeltmeye çalışıyorum. Eski eşim Ayşe'yi çok seviyorum ve ben de çocuklarım gibi geri dönmesini çok istiyorum ve hatalarım için eski eşimden özür diliyorum." diye konuştu.

“NEŞELİ GÜNLER” FİLMİ
Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda, Oya Aydoğan'ın rol aldığı "Neşeli Günler" filminde 6 kardeş, boşanmış ve tekrar bir araya gelmek istemeyen anne ve babalarının yeniden evlenmesi için açlık grevi başlatıyordu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı