Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yoluna kırmızı halı serildi

7 Haziran 2012 Perşembe günü yayınlandı Dünya turnesi kapsamında 19 yıl aradan sonra konser için İstanbul'a gelen ABD'li sarkıcı Madonna kırmızı halıyla karşılandı.

Pop müziğin kraliçesi ABD 'li şarkıcı Madonna 19 yıl aradan sonra 7 Haziran tarihinde Türk Telekom Arena Stadı 'nda vereceği konser için İstanbul 'a geldi. Özel bir uçakla saat 20.30 'da Abu-Dabi 'den İstanbul 'a çocukları ile beraber gelen Madonna, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali 'nde uçaktan inişte kırmızı halıyla karşılandı. Ekibinde bulunan görevli bir kişinin elinden tutarak uçaktan inen Madonna daha sonra apronda kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele hareket etti. Üzerinde spor kıyafetleri olan Madonna 'nın el ve kolundaki kırışıkları dikkat çekti. Bu arada Madonna ile çocuklarının dadıları da İstanbul'a geldi.

MADONNA VE EKİBİ ÜÇ UÇAKLA GELDİ
Malzemeler, dansçılar ve müzisyenlerden oluşan 200 kişilik ekibini taşıyan üç uçakla İstanbul'a gelen Madonna, Atatürk Havalimanı'nda güvenlik koruması altında karşılandı. Madonna'nın malzemeleri Atatürk Havalimanı'na gelen tırlara konuldu.

UÇAĞI ÖZEL İZİNLE ATATÜRK HAVALİMANI 'NA İNDİRİLDİ
Dünya turnesi kapsamında konser için İstanbul 'a gelen Madonna 'yı taşıyan uçağın Atatürk Havalimanı'nda bazı uçaklara kısıtlama olduğu için Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi planlanıyordu. Ancak özel bir izinle Madonna 'yı taşıyan Airbus 318 tipi uçak için özel iniş izni verildi ve Atatürk Havalimanı 'na iniş yaptı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı