Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Yeni yılın ilk bebekleri

2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Denizli Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen yılın ilk bebeğine altın taktı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin , bir takım ziyaretler için Denizli’ye geldi . 2013’e girildiği anlarda Denizli Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Bakan Şahin’e Denizli Valisi Abdülkadir Demir , AK Parti Denizli Milletvekilleri ve çok sayıda protokol üyesi eşlik etti . Bakan Şahin , Denizli Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliğini’ni ziyaret etti . Burada yeni yılın ilk bebeğinin doğduğunu öğrenen Bakan Şahin , ailenin yanına gitti . Mehmet - Ümran Oranca çiftinin ikinci çocukları olan ve 2 kilo 500 gram olarak dünyaya gelen Elif Ecem Oranca’yı kucağına alan Bakan Şahin , bir süre bebeği sevdi . Bebeği annesine benzeten Şahin , tüm milletvekillerini de çağırarak bebeği görmelerini istedi . Bebeği kucağına alan ve seven Bakan Şahin , daha sonra bebeği annesinin kucağına verdi . Anne Ümran Oranca ve yeni yılın ilk bebeği olan Elif Ecem ile fotoğraf çekilen Şahin , bebeğe altın takmayı da ihmal etmedi . Anne Ümran Oranca , Bakan Şahin’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek , Bakan Fatma Şahin’e teşekkür etti . Baba Mehmet Oranca ile bir süre sohbet ederek ne iş yaptığını soran Şahin , bebeğin aileye uğur getirmesini diledi .

Bakan Şahin daha sonra hastaneden ayrılarak kaldığı otele geçti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı