Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ankara'da 2013 kutlamaları

2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı Ankara’da yeni yıl kutlamalarının merkezi yine Kızılay oldu.

Güvenpark 'ta toplanan binlerce Başkentli , saatler 00 . 00 'ı gösterdiğinde büyük coşku ile yeni yılı kutladı . Başkentliler , saatler ilerledikçe Güvenpark 'taki havuzun başında toplanmaya başladı .

Coşkulu kalabalığın heyecanı dakikalar ilerledikçe iyice arttı . Saatler 00 . 00 'ı gösterdiğinde ise meydanda bir araya gelen binlerce kişi , 2013 'e coşku ile merhaba dedi .

Başkentlilerin yeni yıl kutlamaları renkli görüntülere de sahne oldu . Rengarenk giysilerle meydana toplanan vatandaşların üzerlerindeki ışıklı takılar alanı ışıl ışıl aydınlattı .

' YENİ YILA ÇALIŞARAK GİRDİLER '
Bazı vatandaşlar ise yeni yıla çalışarak girdi . Kestanecisinden köftecisine , sahlepçisinden tatlıcısına , birçok seyyar satıcı eve ekmek parası götürme çabası içindeydi . Bir seyyar satıcı , emekli olduğunu fakat çocuğu üniversitede okuduğu için ek iş yaptığını söyledi .

Vatandaşlar , yeni yılı doya doya yaşarken , güvenlik görevlileri de herhangi bir huzursuzluk çıkmasın diye görevlerinin başındaydı . Ankara Emniyet Müdürü Kadir Ay , Kızılay 'a gelerek önlemleri yerinde inceledi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı