Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Alparslan Türkeş anıldı

5 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı MHP Kuşadası İlçe Teşkilatı ve Kuşadası Ülkü Ocakları, merhum Alpaslan Türkeş'in vefatının 15. yıl dönümü nedeniyle lokma döktürdü.

MHP Kuşadası İlçe Teşkilatı ve Kuşadası Ülkü Ocakları, merhum Alpaslan Türkeş'in vefatının 15. yıl dönümü nedeniyle lokma döktürdü. Ayrıca Alparslan Türkeş için Kuşadası’nda mevlit okutuldu ve helva dağıtıldı.

Kuşadası MHP ilçe teşkilatı önünde düzenlenen etkinliğe yaklaşık bin 500 kişi katılırken, MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş dualarla anıldı. Kuşadası Ülkü Ocakları Şube Başkanı Murat İnan, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş bey Türk devlet, siyaset ve fikir hayatında yakın tarihimize damgasını vurmuş, verdiği eşsiz mücadele ile bütünleşmiş, Türkiye'nin güçlü ve lider konumuna gelmesi için yeni ufuklar açarak, Türk-İslam Dünyasına ve bütün mazlum milletlere umut olacak bir davanın abideleşen şahsiyeti olarak bu davanın bayraktarlığını ve liderliğini üstlenmiştir. Onu rahmetle ve özlemle anıyoruz” dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı