Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Futbolda kupa heyecanı

9 Mayıs 2013 Perşembe günü yayınlandı UEFA Avrupa Ligi'ne yarı finalde veda edip, ligde de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.. Normal süresi ve uzatmaları 1-1 sona eren maçta Eskişehirspor'u penaltılar sonucu saf dışı bırakan sarı lacivertliler, Trabzonspor'un rakibi oldu.

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında, Eskişehirspor ile yaptığı mücadelede, sakatlıkları geçen Kuyt ve Gökhan Gönül, takımdaki yerlerini aldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica ile yapılan yarı final rövanş maçında sakatlandıkları için Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında forma giyemeyen iki futbolcu, tedavilerinin tamamlanmasının ardından kupa maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Sarı-lacivertli takımın dünkü antrenmanında takımla çalışan Gökhan ve Kuyt, bu önemli mücadelede görev yaptı.

Cristian ve Salih Uçan'ı yedekler arasında tutan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Krasic'in yanı sıra sakatlığı düzelen ve dün takımla çalışan Stoch'u da 18 kişilik kadroya almadı.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Meireles, Selçuk Şahin ve Serdar Kesimal ile Hasan Ali Kaldırım, Orhan Şam, Sezer Öztürk ve Recep Niyaz da 18 kişilik kadronun dışında kaldı.

Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde yedekler arasında bulunan kaleci Volkan Demirel, kupa maçında Eskişehirspor'a karşı kalesindeki yerini aldı.
Aykut Kocaman karşılaşmada Caner Erkin'e forvet arkasında görev verdi.

-İbrahim Yazıcı için saygı duruşu-
Karşılaşma, vefat eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için yapılan saygı duruşunun ardından başladı.

Fenerbahçeli futbolcular sahaya çıkarken Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Eskişehirsporlu futbolcular da Kulüpler Birliği Vakfı'nın 'Başımız Sağolsun' yazılı pankartını taşıdı. Futbolcular saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşı okunurken de pankartı ellerinde tuttu.

Türk Telekom kale arkası tribününün üst bölümündeki taraftarlar, Yazıcı'nın vefatına ilişkin açtıkları pankartta 'Acının rengi olmaz' mesajını verdi.

-Notlar-
-Sarı-lacivertli takımın 3 kulvarda da yoluna devam ettiği dönemde her maç tribünleri dolduran taraftarlar, bu akşamki karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Tribünlerde yer yer boşluklar dikkati çekti.

-Eskişehirsporlu taraftarlar, İstanbul deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Misafir seyirci tribününde 800'e yakın taraftar karşılaşmayı takip etti.

-Fenerbahçeli taraftarlar maç öncesi takımlarını desteklerken yaptıkları tezahüratlarda, Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında derbi maçta karşılaşacakları Galatasaray'a da göndermede bulundu.

-Migros kale arkası tribünü üst bölümde bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, UEFA Avrupa Ligi'nde final hedefi devam ederken yaptıkları, 'Pierre Webo, Moussa Sow'uyla, orta saha Salih Uçan'la, ceza alan taraftarla gidiyoruz Amsterdam' şeklindeki tezahüratı, Galatasaray'a uyarlayarak söyledi.

-Maç öncesi FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın resmi şarkısı 'Yıldızlar Buradan Yükseliyor' stat hoparlörlerinden çalındı.


MAÇTAN DAKİKALAR

M.S. Fenerbahçe, penaltı atışlarında Eskişehirspor'a 4-1 üstünlük sağladı ve karşılaşmayı 5-2 kazanarak Ziraat Türkiye Kupası'nda adını finale yazdırdı.
PEN GOL! Fenerbahçe:4-1:Eskişehirspor (Mehmet Topuz)
PEN KAÇTI! Fenerbahçe:3-1:Eskişehirspor (Goran Causic)
PEN GOL! Fenerbahçe:3-1:Eskişehirspor (Pierre Webo)
PEN KAÇTI! Fenerbahçe:2-1:Eskişehirspor (Necati Ateş)
PEN GOL! Fenerbahçe:2-1:Eskişehirspor (Dirk Kuyt)
PEN GOL! Fenerbahçe:1-1:Eskişehirspor (Diego Angelo)
PEN GOL! Fenerbahçe:1-0:Eskişehirspor (Cristian Baroni)
M.S. Hüseyin Göçek, karşılaşmayı bitiren son düdüğünü çaldı ve maç sona erdi. Karşılaşmada penaltı atışlarına gidilecek.
120' Eskişehirspor'da Alper Potuk oyundan çıktı ve yerine Atdhe Nuhiu oyuna girdi.
120' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında rakip ceza alanı önünde topla buluşan Cristian kaleye bir plase vuruş yaptı. Top üst direğe vurdu ve dışarıya gitti.
119' Çok tehlikeli gelişen Eskişehirspor atağında sol kanatta topla buluşan Erkan, ceza alanına girdi ve çaprazdan kaleye doğru yaklaştı ve daralan açısından topa vurdu ama top önce Volkan'a ardından Erkan'a çarptı ve dışarıya gitti.
118' Rakip yarı alanda topla buluşan Kuyt, uzak mesafeden kaleye bir şut denedi ama savunma topu karşıladı ve top taca gitti.
116' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Cristian'a faul yapan Erkan sarı kart gördü.
115' Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçe'de Kuyt, pasını ceza alanı yakınlarındaki Cristian'a attı ama savunma araya girdi.
114' Bu karşılaşmadan galip ayrılıp finale yükselen takım finalde Trabzonspor'la karşılaşacak.
113' Karşılaşmanın son dakikaları yaklaşırken her iki takım oyuncularında artık yorgunluk en üst seviyeye çıktı.
112' Kırmızı siyahlı ekip sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada topa Volkan hareketlendi ve yumrukladı. Volkan bu pozisyonda Akaminko'dan bir darbe aldı ve bir sakatlık geçirdi.
111' Eskişehirspor'da Veysel Sarı oyundan çıkarken; yerine Servet Çetin oyuna giren isim oldu.
110' Gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Gökhan, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
107' Gelişen Eskişehirspor atağında ceza sahası dışında hafif sağ çaprazda topla buluşan Veysel, kaleye şutunu gönderdi ama savunmadan seken top Volkan'da kaldı.
106' Uzatma bölümlerinin ikinci devresine Eskişehirsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
105' Hüseyin Göçek, ilk uzatma devresini bitirdi. Uzatma bölümlerinin ikinci devresi birazdan başlayacak.
105' Hüseyin Göçek, ilk uzatma devresine 1 dakika uzatma ekledi.
104' Gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanı dışında topla buluşan Webo, kaleye sert bir şut gönderdi ama top üstten dışarıya gitti.
103' Sağ kanattan gelişen Eskişehirspor atağında Özgür, Caner'den sıyrılamadı ve top Özgür'den dışarıya gitti.
102' Fenerbahçe, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Köşe vuruşundan gelen topa beraber hareketlenen Boffin ve Mehmet'ten, Boffin topu uzaklaştırdı. Mehmet'te kısa bir sakatlık geçirdi.
101' Eskişehirspor'da oyuncu değişikliği. Rodrigo Tello oyundan çıktı ve yerine Özgür Çek oyuna girdi.
100' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında savunma arkasına koşu yapan Webo'ya uzun bir pas atıldı ama Akaminko topu kornere gönderdi.
99' Yine sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Hürriyet, pasını Dede'ye attı ama Dede'den önce Fenerbahçe savunması araya girdi.
98' Sol kanattan gelişen Eskişehirspor atağında topla buluşan Erkan, pasını Dede'ye verdi ama Dede, Gökhan'dan sıyrılamadı ve top dışarıya gitti.
97' Fenerbahçe bu kez sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Cristian ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
95' Sarı lacivertliler, sol kanattan bir köşe vuruşu daha kullandı. Paslaşılarak kullanılan serbest vuruş sonrasında topla buluşan Kuyt, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu taca gönderdi.
94' Bu kez gelişen konuk ekip atağında savunma arkasına koşu yapan Necati, topu ağlara gönderdi ama pozisyon için ofsayt bayrağı kalktı.
93' Fenerbahçe, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Kale sahası içine gelen topu önce kaleci Boffin, ardından savunma uzaklaştırdı.
92' Sağ kanattan gelişen Eskişehirspor atağında ceza alanına yapılan ortayı savunma uzaklaştırdı.
91' Uzatmaların ilk devresi Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.
90' Mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek, karşılaşmanın sonuna 3 dakika ilave etti.
89' Gelişen Fenerbahçe atağında rakip ceza alanı içinde topla buluşan Sow, pasını Webo'ya attı ama Webo için ofsayt bayrağı kalktı.
88' Gelişen Eskişehirspor atağında ceza alanı dışında kaleyi karşıdan gören bir noktada topla buluşan Causic, kaleye şutunu gönderdi ama top yandan dışarıya gitti.
87' Fenerbahçe yarı alanında sol kanatta topla buluşan Alper, Gökhan'dan sıyrıldıktan sonra Egemen'le mücadelesinde Egemen'e faul yaptı ve karar serbest vuruş.
86' Konuk ekip savunmasında topla buluşan Diego, rakip savunma arkasına uzun bir top gönderdi ama Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
84' Sağ kanattan gelişen Eskişehirspor atağında son çizgi yakınlarında topla buluşan Veysel, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
83' Son dakikalar yaklaşırken, iki takım da kontrollü oyuna döndü.
82' Fenerbahçe yarı alanında topla buluşan Tello, rakip savunma arkasına koşu yapan Veysel'e uzun bir pas attı ama top kaleci Volkan'da kaldı.
81' Bu dakikayı Eskişehirsporlu oyuncuların kendi aralarında paslaşmalarıyla geride bıraktık.
80' Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında rakip ceza dışında topla buluşan Kuyt, pasını ceza alanındaki Cristian'a attı ama son anda Diego, topu uzaklaştırdı.
79' Gelişen Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan Caner, ceza alanına ortasını yaptı. Savunmanın karşıladığı topa ceza alanı dışında Salih gelişine çok sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti.
78' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Cristian, ceza alanına ortasını yaptı ama top kaleci Boffin'de kaldı.
77' Karşılaşmada son bölümlere yaklaşıyoruz. İki takım da gol bulamazsa mücadele uzatma bölümlerine taşınacak.
76' Fenerbahçe'de iki oyuncu değişikliği. Emre Belözoğlu ve Reto Ziegler oyundan çıktı. Cristian Baroni ve Salih Uçan oyuna girdi.
74' Eskişehirspor'da Hürriyet Gücer, Webo'yla girdiği bir pozisyonda yerde kaldı ama oyun devam etti. Hürriyet kısa bir sakatlık geçirdi ama oyuna devam edecek.
73' Ev sahibi ekip yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Ziegler, Tello'ya faul yaptı ve karar serbest vuruş.
72' Sağ kanattan gelişen sarı lacivertli ekibin atağında ceza alanına yapılan ortayı Diego karşıladı.
71' Karşılaşmanın Eskişehirspor lehine avantaj oynattığı bir pozisyon için oyun durduktan sonra Emre'ye sarı kart gösterdi.
70' Tehlikeli gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül, hafif sağ taraftan ceza alanına girdi ve rakiplerinden sıyrılmaya çalışırken, yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.
69' Fenerbahçe atağı sol kanattan Sow'la gelişti. Sow, son çizgi yakınlarından ceza alanına girdi ama son anda Akaminko araya girdi ve topu taca gönderdi.
68' Bir başka konuk ekip atağında Akaminko, topu rakip ceza alanı önüne kadar taşıdı. Akaminko pasını Alper'e verdi ve Alper, ceza alanı dışından kaleye sert bir şut gönderdi ama top üstten dışarıya gitti.
67' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topu Fenerbahçe savunması uzaklaştırdı.
66' Yine etkili gelişen konuk ekip atağında sol kanatta topla buluşan Dede, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu kornere gönderdi.
65' Etkili paslarla rakip ceza alanına kadar giden Eskişehirsporlu oyunculardan topla en son ceza yayı içinde Causic buluştu ve kaleye şutu üstten dışarıya gitti.
64' Gelişen Fenerbahçe atağında topla buluşan Mehmet Topal, sol kanattaki Caner'e pasını attı ama Caner için ofsayt bayrağı kalktı.
62' Son dakikalarda Fenerbahçe baskısını arttırmış durumda.
61' Orta alanda gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Tello'ya yapılan hareket serbest vuruş.
60' Tello, kullandığı serbest vuruşta topu ceza alanına ortaladı ve ceza alanında kafalardan seken top en son Fenerbahçeli oyunculardan dışarıya gitti ve köşe vuruşu.
59' Sol kanattan gelişen Eskişehirspor atağında topla buluşan Dede, Gökhan'dan sıyrılmaya çalışırken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
58' Konuk ekip atağında ceza alanı dışında hafif sol tarafta topla buluşan Erkan, ceza alanına hareketlendi ve ceza alanına girmeden şutunu gönderdi ama direk dibinde Volkan topu kurtardı.
57' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada topa hareketlenen Mehmet Topal, rakibine faul yaptı.
56' Eskişehirspor yarı alanında, Fenerbahçe atak yönüne göre sol kanatta Akaminko, Ziegler'e faul yaptı ve karar serbest vuruş.
55' Gelişen Fenerbahçe atağında sol kanatta topla buluşan Emre, pasını daha ileride bulunan Ziegler'e attı ama araya giren Akaminko topu taca gönderdi.
54' İkinci yarıda tempo yavaş yavaş yükseliyor.
53' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında Gökhan, sağ kanattan ceza alanına ortasını gönderdi ama savunma topu karşıladı.
51' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Sow, son çizgi yakınlarından ceza alanına ortasını yaptı ama savunmada Veysel, topu uzaklaştırdı.
50' Bu dakikayı her iki takım oyuncularının karşılıklı pas kayıplarıyla geride bıraktık.
49' Sarı lacivertliler, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanı dışına gönderilen yüksek topu savunma uzaklaştırdı.
48' Gelişen konuk ekip atağında ceza alanı önünde topla buluşan Necati, pasını Hürriyet'e verdi. Hürriyet topa gelişine çok sert vurdu ama top az farkla üstten dışarıya gitti.
47' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Emre, Necati'ye faul yaptı ve karar serbest vuruş.
46' Karşılaşmada ikinci yarı Eskişehirsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

D.A. Uzatma bölümünde önemli bir pozisyon olmadı ve ilk yarı sona erdi.
45' Mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek ilk yarının sonuna 1 dakika ilave etti.
44' Fenerbahçe savunmasının arkasına koşu yapan Veysel'e uzun bir pas atıldı. Veysel, topu kontrol etti ama savunmanın baskısıyla açısı daraldı ve ardından Volkan topun sahibi oldu.
43' Sarı lacivertliler çok net bir gol kaçırdı. Savunma arkasına koşu yapan Caner, topla buluştu ve kaleci Boffin'ne karşı karşıya kaldı. Caner, Boffin'den sıyrılmak istedi ama Boffin topun sahibi oldu.
42' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında topla buluşan Caner, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
41' Eskişehirspor sol kanattan köşe vuruşu kullandı ve ceza alanına gelen topu yine Fenerbahçe savunması uzaklaştıran taraf oldu.
40' Yine tehlikeli bir Eskişehirspor atağında savunma arkasına koşu yapan Alper, topla buluştu ve kaleye vurmak yerine pas vermeyi tercih edince Fenerbahçe savunması topu kornere gönderdi.
39' Gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanına yapılan yüksek ortada top kafalardan sekti ve en son savunma uzaklaştırdı.

38' Tehlikeli gelişen Eskilehirspor atağında Dede, rakiplerinden sıyrılıp ceza alanına girdi ve kale sahasına yerden ortasını gönderdi. Kale sahası içinde Fenerbahçe savunması topu uzaklaştırdı.
37' Eskişehirspor ceza alanının ilk metrelerinde topla buluşan Ziegler, Veysel'le mücadelesinde yerde kaldı. Hüseyin Göçek bu pozisyonda oyunu devam ettirdi, Ziegler ise penaltı bekledi.
36' Rakip yarı alanda sol kanatta topla buluşan Caner, ceza alanına ortasını yapmak istedi ama top çok farklı bir şekilde üstten dışarıya gitti.
35' Bir başka Fenerbahçe atağında topla hafif sağ kanatta buluşan Emre, ceza alanına ortasını yaptı ama gelen topu savunmada Veysel, uzaklaştırdı.
34' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Emre yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
33' Karşılaşma bu skorla bittiği takdirde uzatma bölümlerine taşınacak.

32' GOL! Webo

31' Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Sow, rakibi Tello'dan güzel sıyrıldı ama top ayağına takılınca Tello tekrar topu kazandı.
29' Orta yuvarlak içinde topla buluşan Emre, rakip savunma arkasına koşu yapan Webo'ya uzun bir pas attı ama Webo için ofsayt bayrağı kalktı.
28' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Caner Erkin, Necati Ateş'e sert bir faul yaptı ve karar serbest vuruş.
27' Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Eskişehirsporlu oyuncular gelen baskı sonucu topu tekrar kendi yarı alanlarına taşıdı.
26' Bu kez gelişen Fenerbahçe atağında ceza alanı dışında topla buluşan Webo, kaleye bir şut daha gönderdi ama top üstten farklı şekilde dışarıya gitti.
25' Gelişen Eskişehirspor atağında ceza alanında bulunan Erkan'a sağ kanattan yapılan ortada ofsayt bayrağı kalktı.
24' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında topla buluşan Mehmet Topal, ceza alanına ortasını yaptı ve ceza alanı içinde kafalardan seken topu savunma uzaklaştırdı.
23' Fenerbahçe yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Erkan, Egemen'e faul yaptı.
22' Etkili paslarla rakip ceza alanı önüne kadar giden Fenerbahçeli oyunculardan topla en son Webo buluştu ve kaleye sert bir şut çekmek istedi ama top savunmadan döndü ve uzaklaştı.
21' Fenerbahçeli oyuncular golü bulmak zorunda oldukları için baskısını arttırmaya çalışıyor. Eskişehirspor ise daha kontrollü bir oyuna döndü.
20' Sarı lacivertli ekibin yarı alanından rakip savunma arkasına uzun bir pas atıldı. Gelen topa Sow ve Akaminko beraber yükseldiler. Top Sow'dan taca çıktı.
18' Bu skor Eskişlehirspor'u finale taşıyacak. Fenerbahçe, bir gol bulursa karşılaşmayı uzatma bölümlerine taşıyacak.
17' Eskişehirspor atağında ceza alanı önünde topla buluşan Veysel, ceza alanına girdi ve yerden kale sahasına doğru sert bir orta gönderdi. Gelen sert topa kalabalık savunma arasında dokunan Tello, topu ağlara gönderen isim oldu.
17' GOL! Tello
16' Sağ kanattan savunma arkasına koşu yapan Gökhan'a uzun bir pas atıldı ve Gökhan ceza alanı içinde gelen topa vurdu ama top yan ağlarda kaldı.
15' Rakip yarı alanda topla buluşan Causic, ceza alanına savunma arkasına koşu yapan Necati'ye uzun bir pas gönderdi ama Necati topu kontrol edemedi ve top dışarıya gitti.
14' Orta alanda kendisine atılan pasta Ziegler, topa eliyle müdahale etti ve Hüseyin Göçek, endirekt serbest vuruşu işaret etti.
13' Ardından gelişen Fenerbahçe atağında ceza sahasına koşu yapan Caner'e uzun bir pas atıldı. Caner, ceza alanı içinde Akaminko'nun baskısına rağmen aşırtma bir vuruş yaptı ama top üstten dışarıya gitti.
12' Bu kez gelişen Eskişehirspor atağında sol kanatta ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Erkan, kaleye sert bir şut çekti ama Volkan topu uzaklaştırmayı başardı.
11' Gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta son çizgide topla buluşan Kuyt, ceza alanına ortasını yaptı ama top kaleci Boffin'de kaldı.
10' Karşılaşma oldukça tempolu başladı. Fenerbahçe rakibine baskı yaparak kontrolü eline almaya çalışıyor.
9' Konuk ekip sağ kanattan bir köşe vuruşu daha kullandı. Ceza alanına yapılan ortaya kale sahası içinde Mehmet Topal, topa kafa vurdu ve topu uzaklaştırdı.
8' Gelişen Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Kuyt, ceza alanına ortasını yaptı ama savunma topu karşıladı.
7' Etkili paslaşmalar sonucu rakip yarı alana geçen Eskişehirspor'da sağ kanatta topla buluşan Veysel, baskı sonucu topu kaybetti.
6' Konuk ekip sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Tello, kullandığı köşe vuruşunda topu ceza alanına ortaladı ve gelen topu Fenerbahçe savunması karşıladı.
5' Gelişen Eskişehirspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Dede, kaleye sert bir şut gönderdi ama top üstten dışarıya gitti.
4' Bu kez gelişen Eskişehirspor atağında Alper pasını savunma arkasına koşu yapan Erkan'a verdi ama Erkan'dan önce savunma araya girip topu taca gönderdi.
3' Etkili paslarla rakip yarı alana geçen Fenerbahçe'de topla en son sağ kanatta ceza alanı yakınlarında Kuyt buluştu ve pasını ceza alanı içine gönderdi ama Eskişehirspor savunması topu uzaklaştırdı.
2' İlk atak Fenerbahçe'den geldi. Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Caner, kaleye şut çekmek istedi ama vuruşu istediği gibi olmadı ve top diğer kanattan taca gitti.
1' Karşılaşma Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı